Evy De Batselier wordt nieuwe voorzitster sp.a OPWIJK - MAZENZELE

C21

Evy De Batselier wordt nieuwe voorzitster sp.a OPWIJK - MAZENZELE

Editiepajot_opwijk_sp
Voorzitster Evy De Batselier en secretaris Jean-Claude Deplechin (ingezonden foto)
 

De algemene ledenvergadering van sp.a Opwijk-Mazenzele heeft unaniem haar goedkeuring gegeven aan een nieuw bestuur voor de lokale afdeling. Dat bestuur bestaat ook uit een nieuwe voorzitster, Evy De Batselier, en een nieuwe secretaris, Jean-Claude Deplechin. De jarenlange toewijding van oud-voorzitter Pol Verhaevert werd die avond bekroond met het erevoorzitterschap van de afdeling.

‘Bij een nieuwe start hoort ook de verkiezing van een nieuw bestuur‘, zegt Evy De Batselier, de kersverse voorzitster van de lokale afdeling. ‘Het nieuwe bestuur bestaat uit twaalf mensen, waaronder zowel nieuwe als bekende gezichten. We hebben opzettelijk een ruim bestuur samengesteld om een groot draagvlak te hebben voor onze werking en onze beslissingen’, aldus de voorzitster.
‘Binnenkort starten we met onze activiteiten’, zegt Jean-Claude Deplechin, de nieuwe secretaris. ‘We beginnen op 27 maart met de samenaankoop van groene stroom. Op zondagvoormiddag 28 april voorzien we een ontbijt met Bruno Tobback en Rudy De Leeuw onder de noemer “een eitje pellen met…” en op woensdagavond 22 mei komt Minister van Werk, Monica De Coninck, ons iets vertellen over langer werken. Iedereen is van harte welkom.’
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mrt 2013
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief