OPWIJK - Pelican Fly Label Night in Nijdrop

C21

OPWIJK - Pelican Fly Label Night in Nijdrop

Editiepajot_opwijk_nijdrop_canblaster_foto_ingezonden
Canblaster (ingezonden foto)
 

Vrijdag 10 mei gaat Nijdrop helemaal Pelican Fly. Die avond heeft er namelijk een label night plaats van dit hippe Brusselse platenlabel. Red Bull Elektropedia en City Sounds zetten mee hun schouders onder het evenement.

Pelican Fly is een platenlabel uit de hoofdstad met internationale allure. Wereldwijd worden de leden van dit collectief aanzien als pioniers in de future bassmuziek, een nieuw geluid dat zijn invloed laat voelen in verschillende muziekgenres zoals hip hop, house en EDM. De bazen achter het label runnen een maandelijkse avond in de hippe Parijse Social Club. Verder is Pelican Fly de thuisbasis van bekende dj's als Cashmere Cat, Sinjin Hawke, Lucid, Deebs en Samename.
Vrijdag 10 mei komt het label zich voorstellen in Nijdrop. De headliner van de avond is de Franse Canblaster (foto). Deze muziekproducer maakt remixes voor Boys Noize en Rusko, was al te zien op Pukkelpop en heeft nu plannen met Pelican Fly. Ook de Spaanse dj Zora Jones komt langs. Zij produceert vernieuwende housemuziek door future bass te mixen met de typische clubmuziek uit Jersey. Tot slot tekenen de bazen van het label present en dat onder de namen dj Slow, Mr Tweeks en Richelle.
Tickets zijn verkrijgbaar via www.nijdrop.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2013
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief