Basecamp vzw organiseert Highland Games in DROESHOUT

C21

Basecamp vzw organiseert Highland Games in DROESHOUT

Editiepajot_opwijk_droeshout_higland_games_ingezonden_foto
ingezonden foto
 
Editiepajot_opwijk_droeshout_highland_games_foto_ingezonden

Deze Highland Games zijn eigenlijk niet de gewone Highland Games, want aan deze officiële wedstrijd mogen alleen echte Highlanders deelnemen. Aan de wedstrijd in Droeshout (opwijk) op zondag 6 oktober mag iedereen deelnemen en alle opdrachten zijn aangepast zodat ook iedereen zich als een echte Highlander kan uitleven.

Zin om deel te nemen dan kan men inschrijven in groepen van minimum 4 tot maximum 6 personen in drie verschillende categorieën (mannen/vrouwen/jeugd). In tien typische Schotse proeven, zoals onder meer paalwerpen, tonheffen, gewichtlopen, boomzagen, touwtrekken … nemen de clans het steeds met 4 deelnemers tegen elkaar op. Telkens zullen de deelnemers voor fysieke maar haalbare uitdagingen geplaatst worden.
De deelnemers gaan ook niet met lege handen naar huis, er valt voor iedereen mooie prijzen te verdienen, zelfs voor de rode lantaarndrager.
Deelname aan de wedstrijd kost 5 euro per persoon en inschrijven kan op www.highlandgamesdroeshout.be
Wie zelf niet deelneemt aan de wedstrijd kan van het spektakel genieten en zich vermaken op de diverse animaties die er voor jong en minder jong zijn. De jongsten kunnen zich laten omtoveren aan de grimestand en zich uitleven op het springkasteel.
De minder jongeren kunnen genieten van een echt Schots biertje of zich verdiepen in de wereld van de Schotse whisky’s.
Iedereen kan smullen van overheerlijke Schotse streekgerechtjes en de muzikale noot wordt gebracht door een echte piperband.
De toegang is gratis.
De Highland Games gaan door op de site van Basecamp vzw in Droeshout (het voormalige voetbalveld), steenweg op Vilvoorde 259bis, Droeshout-Opwijk, op zondag 6 oktober vanaf 13 uur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 sep 2013
Hilda Renders
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief