OPWIJK - Vuurwerk park Hof ten Hemelrijk

C21

OPWIJK - Vuurwerk park Hof ten Hemelrijk

Vuurwerk_p200

Groot vuurwerk op woensdag 1 januari 2014 om 19 uur in het park van het Hof ten Hemelrijk. Omdat vuurwerk sommige dieren afschrikt, is het beter om deze binnen te houden tijdens het vuurwerk. Aan de directe aangelanden wordt ook gevraagd om ramen, luifels e.d. te sluiten tijdens het vuurwerk. Iedereen is welkom vanaf 18.30 uur.

Afsteken vuurwerk: toelating vereist
Volgens artikel 32 van het politiereglement is het verboden in openbare ruimten, in voor het publiek toegankelijke plaatsen en in privé-eigendommen over te gaan tot het ontsteken van vuurwerk behoudens vergunning van de burgemeester of het college van burgemeester en schepenen. Bij overtreding van dit artikel kan een administratieve geldboete worden opgelegd van maximum € 250.
Hebt u als inwoner toch plannen voor een feestvuurwerk ter gelegenheid van de jaarwisseling, dien dan tijdig een aanvraag in bij het gemeentebestuur via karin.roelands@opwijk.be  – 052 36 51 33. Het afsteken van vuurwerk gebeurt in elk geval onder uw eigen verantwoordelijkheid. De toelating van het gemeentebestuur ontslaat u niet van uw aansprakelijkheid bij schade of ongevallen.
Wensballonnen oplaten vormt een reëel gevaar voor uw aangelanden en de openbare veiligheid en is dus sterk af te raden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 dec 2013
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief