OPWIJK - Kristof Salomez nieuwe voorzitter sp.a

C21

OPWIJK - Kristof Salomez nieuwe voorzitter sp.a

Editiepajot-ingezonden-foto-kristof-salomez-24032014
ingezonden foto
 

Kristof Salomez is de nieuwe voorzitter van  sp.a Opwijk-Mazenzele. Dat besliste de ledenvergadering van 20 maart. Hij volgt daarmee Evy De Batselier op, die actief blijft als bestuurslid. Aljosja Van der Straeten werd aangesteld als nieuwe  secretaris.

Kristof Salomez (39) woont in de Milleniumstraat en werkt als advocaat gespecialiseerd in sociaal recht, professor aan de Vrije Universiteit Brussel en adviseur op het kabinet van staatssecretaris voor fraudebestrijding John Crombez. “Onze afdeling heeft na dertien jaar stilte vorig jaar een nieuwe start genomen. We hebben een gemotiveerde ploeg, voelen heel sterk dat er een plaats is voor ons project in Opwijk en krijgen positieve reacties op de activiteiten die we het voorbije jaar hebben ondernomen. Ook ons ledenaantal ging er de voorbije twaalf maanden opnieuw op vooruit. We willen sp.a in Opwijk dan ook terug op de kaart zetten en op lokale dossiers werken,” zegt de nieuwe voorzitter over zijn voornemens met de Opwijkse afdeling.

Kersvers secretaris Aljosja Van der Straeten (25) woont in het Grootveld, studeerde geschiedenis aan de Universiteit Gent en studeert momenteel nog politicologie aan de KULeuven.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2014
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief