OPWIJK - Urbanus & De Fanfaar in Nijdrop

C21

OPWIJK - Urbanus & De Fanfaar in Nijdrop

Editiepajot-ingezonden-foto-urbanus-25032014
ingezonden foto
 

Nu de recentste cd van Urbanus zo goed scoorde bij het grote publiek, kreeg hij de smaak te pakken om met een bandje achter zijn kont, nl. De Fanfaar, eens wat festivals aan te doen. De Fanfaar is een Brusselse Nederlandstalige rockband met even vette gitaren als knipogen. Urbanus heeft vroeger al eens als gast opgetreden bij Zita Swoon op Dranouter en met De Heideroosjes op Rock Werchter, maar op eigen houtje heeft hij nog niet op een festivalpodium gestaan. In zijn 40 jarige carriere beschouwt hij dit weer eens als een frisse missie. De show bevat nieuwe nummers uit de recentste cd Wan Troe Tie, doorspekt met gouden krakers van toen hij nog klein was.

Een volbloed rockzanger is Urbanus niet, en een gewone zanger eigenlijk ook niet, maar samen met de ervaren muzikanten van De Fanfaar kan hij deze gebreken ruimschoots goed maken door een show te brengen met one liners en rock-'n-roll met veel haar op. Het grootste verschil tussen een festival en een theater is volgens Urbanus dat er op een festivalpodium geen gordijnen hangen en op een theaterpodium wel. Maar daar zet hij zich wel overheen.

Urbanus en De Fanfaar, een lust voor iedereen!

Het concert zal plaatsvinden op 14 augustus in de arena. Tot en met 20 april kan je genieten van een early bird actie waarbij tickets slechts €12 kosten. Daarna zullen de tickets €15 kosten. Deze zijn te koop op de website van Nijdrop.

Meer info op http://www.nijdrop.be/7402/urbanus-de-fanfaar/

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mrt 2014
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief