OPWIJK – Maxximum: De Maxx on tour

C21

OPWIJK – Maxximum: De Maxx on tour

Editiepajot-flyer-nijdrop-26032014
ingezonden foto

Iedere zaterdag stoomt De Maxx op Studio Brussel je klaar voor de juiste party-mood. Iedere week brengen ze er de allerleukste dansplaten en worden de luisteraars verwend met vele weggeefacties zoals toffe cd’s en gratis tickets voor de hipste feestjes: lang leve het weekend van Studio Brussel!

Sinds enkele jaren komt De Maxx ook bij het publiek op de dansvloer. Er waren reeds edities in steden als Gent, Oostende, Brugge en Antwerpen waarbij de dj’s keer op keer tot de nok gevulde zalen in lichterlaaie zetten. Vorig jaar was er slechts één Maxximum party in Hasselt en op zaterdag 26 april strijkt Maxximum voor de eerste keer neer in de Nijdrop in Opwijk. Je kan dus gerust zeggen dat zo’n Maxximum party niet alleen uniek is maar ook een feest dat je niet licht zal vergeten!

De beste clubplaten van het moment worden u deze keer voorgeschoteld door muzikale duizendpoot Davidov die je onder meer vaak in de Gentse Culture Club aan het werk ziet. Tweede dj. van dienst is Skyve, die mixen levert voor o.a. Gunter D. en de platen kiest in De Maxx.  Zij doen hun ding in een aangepast decor in de Nijdrop. U zal daarbij extra opgezweept worden door Studio Brussels eigenste MC en De Maxx presentatrice, Ilse Liebens die voor deze gelegenheid ook zelf achter de decks kruipt.

Je weet dus waaraan je je op deze party mag verwachten: simpelweg: ‘de max’ van een avond !

En wil je thuis al in de mood geraken of het allemaal nog eens herbeleven dan zijn er uiteraard ook de razend populaire compilaties van De Maxx. De dubbele Long Player nummer 29 vind je vanaf 14 maart in de winkel en op Itunes. Je vindt er onder meer tracks op van Avicii, Showtek, Chase & Status, The Subs, Netsky en vele anderen.

Praktische info :

Uren: van 22u. tot 5u

Adres: Nijdrop, Kloosterstraat 9,  1745 Opwijk

Tickets: Voorverkoop: 10 Euro; Kassa: 15 Euro

Voorverkooppunten: www.nijdrop.be

Maxximum Event Page Facebook

Line-up: Davidov, Skyve, Ilse Liebens

Meer info: www.stubru.be - www.nijdrop.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2014
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief