OPWIJK – Berichtgeving gemeente

C21

OPWIJK – Berichtgeving gemeente

Editiepajot-opwijk-logo-gemeente
EP

Wie ontvangt de cultuurprijs? Jaarlijks wordt de Opwijkse cultuurprijs uitgereikt, een activiteit in samenwerking met het gemeentebestuur en de cultuurraad. Als inwoner van onze gemeente, als lid van een vereniging of als lid van de cultuurraad mag je één of meerdere kandidaten voordragen. Ongetwijfeld ken jij iemand die zich de laatste jaren bijzonder verdienstelijk maakte op cultureel gebied en dit in al zijn vormen.

Iedere voordracht dient gemotiveerd te worden: waarom komt volgens jou deze persoon, vereniging, instelling of dienst in aanmerking voor de cultuurprijs?

De kandidatuur wordt onder gesloten omslag, tegen ontvangstbewijs, afgegeven op de cultuurdienst in het Gemeenschapscentrum - Kloosterstraat 7 - 1745 Opwijk, uiterlijk op maandag 16 juni 2014 te 16u.

De laureaat, de eventueel genomineerden en eervolle vermeldingen worden bekend gemaakt op zondag 6 juli 2014 tijdens de 11-juliviering in het Hof Ten Hemelrijk.

 

Kleuterhappening op woensdag 15 mei 2014 - Leeftijd: 3 tot 6 jaar (onder begeleiding van de ouders), Prijs: € 2, Locatie: Gemeentelijke sporthal – Heiveld 65, Tel. 052 35 02 30 - e-mail: kim.broodtaerts@opwijk.be

 

Inleveren van niet volledig opgebruikte toegangskaarten van het containerpark - Inwoners van Opwijk die momenteel nog beschikken over een toegangskaart (10-beurtenkaart) voor het containerpark, kunnen deze kaart blijven gebruiken voor de aanlevering van afvalstoffen op het containerpark, tot zolang het vernieuwde recyclagepark niet officieel is geopend.

• Wanneer kan u de niet volledig opgebruikte 10-beurtenkaart inleveren? Wie na de officiële opening van het vernieuwde recyclagepark nog beschikt over een niet volledig opgebruikte 10-beurtenkaart, kan deze kaart afgeven aan de parkwachters of bij de Cel Leefmilieu – GAC I , Markstraat 55. Vermeld duidelijk uw naam, adres en bankrekeningnummer op de kaart. Het resterende bedrag (tegoed) wordt dan door de financiële dienst overgeschreven op de bankrekening van de eigenaar van de kaart.

• Opening van het vernieuwde recyclagepark ? Dit is voorzien voor het voorjaar 2014 na de voorlopige oplevering. Een datum voor de officiële opening is momenteel nog niet vastgesteld. Van zodra de officiële openingsdatum gekend is zal dit gecommuniceerd worden aan de inwoners.

 

Infoavond kringlooptuinieren “Mijn mooie afvalarme tuin” - Aan de hand van concrete voorbeelden ontdek je hoe je je tuin onderhoudsvriendelijk kan aanleggen en onderhouden. Je maakt kennis met verschillende technieken om tuinresten ter plaatse te voorkomen en te verwerken, in de natuurlijke kringloop van de tuin. 7 verschillende thema’s, van composteren tot en met het houden van kippen, komen aan bod tijdens deze infoavond.

Deze infoavond is gratis en gaat door op dinsdag 13 mei van 19u30 tot 21u in de vergaderzaal GAC I (gemeentehuis) – Marktstraat 55 – OPWIJK

Voor een goede organisatie moet je je wel vooraf inschrijven, via mail compostcursus@haviland.be of telefonisch 02 334 17 59 met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen dat de infoavond wenst bij te wonen.

 

Gouden Gids: bedeling - Als milieubewuste gemeente kiezen wij samen met Truvo Belgium, de uitgever van de papieren telefoongidsen, voor een gezamenlijke verdeling van de telefoonboeken. Uit onderzoek bleek  dat 8 op 10 abonnees de gidsen thuis willen blijven ontvangen. Om te voorkomen dat onze boeken ook bedeeld worden aan niet-gebruikers, bieden wij de mogelijkheid om zich uit te schrijven via een link op de startpagina van onze website: www.goudengids.be.

Personen die zich uitschrijven vóór 16 mei 2014, met vermelding van hun adres en telefoonnummer,  zullen bij de volgende bedeling geen exemplaar meer ontvangen. Met uitschrijvingen die ons bereiken na bovenvermelde datum, zal pas volgend jaar rekening gehouden kunnen worden. Bedankt voor uw milieuvriendelijke medewerking!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2014
Sam Herremans
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief