OPWIJK – Outsiderz-Festival in Nijdrop

C21

OPWIJK – Outsiderz-Festival in Nijdrop

Editiepajot-ingezonden-outsiderz-festival-03062014
ingezonden

Nijdrop maakt zich op voor de vierde editie van het Outsiderz-festival. Op 20 juli komen Willie Wartaal (NL, bekend van De Jeugd Van Tegenwoordig), Mike Mago (NL), drum ‘n’ bassrevelatie Station Earth en platenruiters Skyve en Laston & Geo langs in Opwijk. Daar strijkt ook Studio Brussel neer met een eigen stage, naast de eigen sterke concepten Haus en Drum To Bass.

In de line-up zit alweer een pak variatie. Naast eerder genoemd internationaal geweld zakt ook Eelke Kleijn uit Nederland af. Hij zal op de Haus-stage naast Maxim Lany prijken. Haus is één van de twee concepten die Nijdrop naar voor schuift als solide stagehost. Ook Drum To Bass moet niet onder doen met Station Earth, Cedex & Higher Underground en Venemy. De StuBru  Arena wordt warmgedraaid door de winnaars van onze vi.be-contest, waarbij jonge talenten Masai, Dimystic en Jeva volop hun kans grepen om in Nijdrop te mogen spelen. Later op de avond vervoegen Willie Wartaal, Skyve en Laston & Geo hen nog.

Tickets en meer info kan je vinden via www.outsiderz.be. Een ticket in voorverkoop kost €10, inclusief gratis consumptie. Aan de kassa zullen deze €13 kosten. Het festival zal op 20 juli plaatsvinden in het park van Hof Ten Hemelrijk. Vanaf 16u gaan de deuren open, om 3u verhuist de boel naar binnen voor de afterparty.

VOLLEDIGE LINE-UP

STUBRU ARENA: Willie Wartaal (NL), Skyve, Laston & Geo, Tous Les Deux, Dossch-Y, Masai (vi.be), Dimystic (vi.be), Jeva (vi.be) en MC Jaymee. Vanaf 3u start de afterparty met Martin & Cortez.

HAUS: Mike Mago (NL), Eelke Kleijn (NL), Maxim Lany, Yamo, Synto b2b Moeinza, JLN & Rupert en Deviation

DRUM TO BASS: Station Earth, Cedex & Higher Underground, Gunman & Judah, MC 3XB, Venemy en DJ Money

Meer info

Link website:  www.outsiderz.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2014
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief