OPWIJK - ’t Schoolhuis in de kijker!

C21

OPWIJK - ’t Schoolhuis in de kijker!

Editiepajot-ingezonden-t-schoolhuis-26092014
ingezonden
 
Editiepajot-ingezonden-t-schoolhuis1-26092014
ingezonden
Editiepajot-ingezonden-t-schoolhuis2-26092014
ingezonden
 

De opleiding ‘Plaatslager’ van BuSO ’t Schoolhuis te Opwijk krijgt regelmatig hele mooie projecten. Zo hebben de leerlingen onlangs een Ford Ka onder handen genomen. Alle roest en deuken werden vakkundig hersteld en er werden tal van nieuwe onderdelen geplaatst. Deze nieuwe promowagen springt zeker in het oog en zal ook gebruikt worden om stage bezoeken te doen.

Onlangs kwam er alweer een nieuwe uitdaging de school binnen gereden: een Volkswagen LT. Deze bestelwagen deed dienst voor de brandweer van Opwijk en wordt op vraag van de gemeente opnieuw omgebouwd. Alle stickers worden verwijderd, alle deuken hersteld en de gele kleur zal vervangen worden door een spierwitte versie. Wel een klein probleempje, onze spuitcabine is niet hoog genoeg voor de bestelwagen, we zoeken dus nog een carrosseriebedrijf in de buurt met een grote spuitcabine om dit project tot een goed eindresultaat te brengen!

Dit zijn ongetwijfeld zeer leerrijke projecten voor de leerlingen, wil je meer weten? Kijk dan eens op onze website: www.schoolhuis.be    

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 sep 2014
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief