OPWIJK - Scholen helpen brandweer

C21

OPWIJK - Scholen helpen brandweer

Editiepajot_ingezonden_lind_vanderborght_4e_laarjaar_de_knipoog_06112014
ingezonden: tekening © Lind Vanderborght 4e laarjaar De Knipoog
 

Dit jaar heeft de brandweer de hulp van de basisscholen ingeroepen om hun jaarlijkse kalender te stofferen. Traditiegetrouw houdt de vriendenkring van Brandweer Opwijk een kalenderverkoop om hun jaarlijkse werking te steunen. Op deze kalender staan naar goede gewoonte foto's van interventies en oefeningen. Om het eens over een andere boeg te gooien, is het idee gegroeid om dit jaar de foto's te vervangen door kindertekeningen. Hiervoor werd een “warme” oproep gelanceerd aan de  Opwijkse basisscholen en de Tekenacademie. 

De Duizendpootrakkers, De Knipoog, De Lettertuin, De Leertrommel, 't Neerveldje en de Tekenacademie zonden massaal mooie, leuke en verrassende tekeningen in. Hieruit werd een selectie gemaakt van alle leeftijden en deze pronken nu mooi op de kalender. De plaatsen waren echter beperkt niettegenstaande de vele prachtexemplaren. Daarom werd beslist om alle tekeningen te publiceren op onze website. Neem gerust een kijkje op www.brandweeropwijk.be.   

 

De Brandweer richt een “warme” dank naar de jonge kunstenaars en hun scholen. Vanaf november komen onze manschappen deze kalender aanbieden aan de deur. Een kalender kost € 4. Bij voorbaat dank voor jullie steun!

 

Meer tekeningen op http://www.brandweeropwijk.be/index.php/schooltekeningen 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2014
Sam Herremans
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief