OPWIJK - Sneukeltocht

C21

OPWIJK - Sneukeltocht

Editiepajot_ingezonden_sneukeltocht_2015_beeld_uitnodiging___opwijks_leven

Pasar  en Femma Opwijk organiseren, op zondag 7 juni, hun 11de sneukeltocht waarop jong en oud van harte welkom zijn. Een verwenwandeltocht langs rustige Opwijkse paadjes met stopplaatsen waar versnaperingen worden aangeboden. Als afsluiter geniet je van een fijn aperitief terwijl een ballonplooier voor ieder kind een unieke ballon in petto heeft! (ballonplooien doorlopend van 16u45 tot 17u45!)

Nadien gezellige barbecue op het Hof ten Hemelrijk. Deelnemen zonder barbecue kan eveneens. Deze sneukelroute is 8km en is toegankelijk voor kinderwagens. Tevens een AANRADER voor jonge gezinnen.Met aangepaste sneukels en extra attentie voor de kinderen!

 

Praktisch:

Vertrekken kan tussen 13.30 en 14.30u vanuit het GC Hof Ten Hemelrijk, Kloosterstraat 7 te Opwijk.
Deelname: € 19; € 16 voor leden Pasar of  Femma. Kinderen 3 tot 12 jaar: € 8. Kinderen -3jaar: gratis.

Hierin zijn begrepen: 4 proevertjes, aperitief en met als afsluiter om 17u30 een barbecue. Deelname zonder barbecue: € 7; Leden € 6; Kinderen 3 tot 12 jaar; € 4 

  

OPGELET: als inwoner van Opwijk kan je ook betalen met je jaarlijkse cultuurcheque t.w.v. 

€ 5. Deze kan je afhalen in het GC Hof Ten Hemelrijk, Kloosterstraat 7. Je kan maximaal 1 cultuurcheque per inwoner, per jaar bekomen. Gelijktijdig met je betaling dien je ook de cultuurcheque(s) binnen te brengen. 

 

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via de website www.pasar.be/opwijk of via mail naar: bastien.vanwemmel@gmail.com of bij Bastien en Leonie Van Wemmel - Hulst 10 - Opwijk 052-35 42 15 en door storting van het deelnamebedrag op rekening BE68 7995 5165 1934  van Pasar Opwijk met vermelding van het aantal deelnemende leden, niet-leden en kinderen. De deelname is pas definitief na betaling van het deelnamebedrag. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mei 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief