OPWIJK - Televisieaandacht voor OPWIJK met Compostela en de Sint-Pauluspaardenprocessie

C21

OPWIJK - Televisieaandacht voor OPWIJK met Compostela en de Sint-Pauluspaardenprocessie

Editiepajot_logo_gemeente_opwijk

Op Hemelvaartsdag, dus vorige donderdag, vertrok het echtpaar André De Meersman en Myriam Moens van het Eeksken samen met hun hondje Milo voor diverse weken naar het Spaanse bedevaartsoord Compostella de Santiago Belofte met een tractor Eicher.

 

In totaal voorziet men "een rit" van meer dan 4.500 km. om naar de bedevaartsplaats te gaan en natuurlijk terug te keren.

 

Zij werden uitgewuifd door talrijke familieleden, vrienden en natuurlijk de geburen van hen en dit alles onder het oog van een cameraploeg van Ring-TV. De uitzending van "de ongewone" start is voorzien dinsdag 10 april.

 

Van TV-belangstelling gesproken. De VRT en meer bepaald de ploeg rond "1000 zonnen" heeft het oog laten vallen op de jaarlijkse Sint-Pauluspaardenprocessie in Opwijk, die plaats vindt op zondag 26 juni 2016.

 

Men volgt de voorbereidingen en natuurlijk de processie zelf in de reeks "Wordt vervolgd", 5 uitzendingen van telkens 4 minuten en dit dagelijks in dezelfde week van maan- tot en met vrijdag. Een cameraploeg zal dus diverse keren naar Opwijk afzakken hiervoor.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mei 2016
Paul Onselaere
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief