OPWIJK - Magdalena Wauters en Eric Thomas op Inzet-lijst

C21

OPWIJK - Magdalena Wauters en Eric Thomas op Inzet-lijst

Magdalena_wauters
Eric_thomas
 

Magdalena Wauters en Eric Thomas zijn beiden kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen op de progressieve lijst van INZET in Opwijk. Daarmee brengt ook INZET twee nieuwe namen voor 14 oktober naar buiten.  

 

Magdalena Wauters (54) woont in de Kalkestraat en is vooral bekend omwille van haar onvoorwaardelijke inzet voor dieren en dierenwelzijn. Ze runt in Opwijk haar eigen erkend asiel voor honden en katten, Hondenkuren en Kattenkwaad en geeft verder als honden- en kattenpsychologe gedragsadvies en begeleiding aan baasjes, tot ver buiten de gemeente. "Ik wil me inzetten voor dierenwelzijn in Opwijk, zodat onze gemeente een veilige plek is voor dieren. Voorlichting en sensibilisering tegen dierenleed zijn erg belangrijk. Er moet actief gewerkt worden aan de zwerfkattenproblematiek, op positieve manier. Ik ben voorstander van een positieve aanpak met ondersteuning in plaats van bestraffing. Dierenmishandeling of -verwaarlozing moeten uiteraard wel gesanctioneerd worden. Samenleven met huisdieren moet voor iedereen aangenaam en aanvaardbaar blijven. Ook hier helpt voorlichting en sensibilisering om het juiste evenwicht te vinden."

 

Eric Thomas (52) woont op het Heiveld, is geboren en getogen Opwijkenaar, vader van Ruben en werkt in een groot distributiecentrum in Zellik, waar hij zich ook al meer dan 20 jaar inzet voor de rechten van de medewerkers, als werknemersafgevaardigde. In de gemeente is Eric gekend als oud-DJ in de vroegere Nijdrop en bij de lokale vrije radio. Verder was hij meer dan 20 jaar een van de drijvende krachten in het oudercomité van de gemeentelijke jongensschool (nu De Boot). Vandaag is hij actief bij loopclub AC Opwijk en als bestuurlid bij VTB Cultuur in Opwijk. Hij is daarnaast ook een van de Pelgrims van Paulus, een titel die hij verdiende omwille van zijn meer dan 30 jaar lange trouwe medewerking aan de jaarlijkse paardenprocessie. Eric Thomas is een erg geëngageerde kracht die rechtvaardigheid hoog in het vaandel draagt. "Ik wil graag de dorpsmentaliteit van onze gemeente zoveel mogelijk bewaren en mee bouwen aan een bruisend sociaal leven voor iedereen."

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief