CD&V Vlaams-Brabant trapt campagne af op de fiets

C21

CD&V Vlaams-Brabant trapt campagne af op de fiets

Cdenv_vlaams-brabant_start_campagne__1_
De campagne ging van start. Foto Ingezonden
 

Vlaams-Brabant is een fietsprovincie en daar is CD&V trots op. De provinciale campagne richting 14 oktober gaat voor CD&V dan ook over maximale investeringen in veilig fietsverkeer en –toerisme

 

Monique Swinnen: “Om dat speerpunt in de verf te zetten zal u de provinciale kandidaten in heel de provincie zien opduiken in combinatie met de gekende fietsknooppuntbordjes. Op het fietsnetwerk beleef je 2000km fietsplezier!” Met steun van de provincie werd de voorbije jaren ook gewerkt aan veilige fietspaden en een veiligere schoolomgeving. Onze kinderen verdienen een veilige omgeving, zeker met het oog op de start van het nieuwe schooljaar.

 

Tom Dehaene: “En de komende zes jaar zetten we dat werk met veel plezier verder. Wij realiseren 100km fietssnelweg, laadpalen voor elektrische fietsen en fietsdeelsystemen.”

 

Met volle inzet voor veilig en comfortabel fietsen in de provincie werd deze ochtend dan ook de gepaste aftrap gegeven met een fietsactie. Lijsttrekkers Monique Swinnen en Tom Dehaene, lijstduwer Koen Geens en vele andere provinciale kandidaten sprongen op de fiets. Burgemeester Chris Taes zorgde in Everberg voor een sportieve ontvangst.

 

Koen Geens: “Onze kinderen verdienen een veilige omgeving om in op te groeien en naar school te gaan. CD&V Vlaams-Brabant maakt er dan ook met recht en reden een speerpunt van. Daarom zet ik met veel enthousiasme als lijstduwer mijn schouders onder deze groep ervaren politici en enthousiaste jongeren. Een keuze voor CD&V is een keuze voor onze provincie waar het goed wonen, leven en werken is. ”

 

De andere speerpunten voor CD&V Vlaams-Brabant zijn:

 

-        Woningen op maat in een veilige buurt

-        Slim waterbeheer

-        Lokaal innovatief ondernemen en klimaatbeleid

-        Betere zorg en meer levenskwaliteit

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 aug 2018
Sam Herremans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief