INZET OPWIJK met volledige lijst naar 14 oktober

C21

INZET OPWIJK met volledige lijst naar 14 oktober

Inzet_opwijk

Nog iets meer dan een maand en wij trekken naar de stembus voor gemeente- en provincieraden.


Open VLD, NVA en CD&V hebben in Opwijk reeds voor de vakantieperiode hun “volledige” lijst kenbaar gemaakt (23 kandidaten per lijst) en nu is Inzet, een lokale partij (SPA en onafhankelijken), er met zijn “volledige lijst”.


INZET bestaat al sinds 2000. Lijsttrekker is Luc de Ridder, al vele jaren voorzitter van Inzet. Liefst 12 van de 23 kandidaten zijn nieuw in het politiek Opwijks landschap.

 

Lijsttrekker en gemeenteraadslid Luc De Ridder voert dus de lijst aan en tevens zijn de vroegere schepenen en huidige gemeenteraadsleden Marijke De Vis en Pol Verhaevert terug paraat. Marijke De Vis was in 2012 lijsttrekker en Pol Verhaevert in 2000 en 2006. Hij wordt nu lijstduwer. OCMW raadslid Joke Longin is er ook terug bij samen met nieuwelingen Tom Bosman, de eigenares van Het Bierhuis in de Fabriekstraat Nathalie Van Damme en Josée Van Mol bekend van haar vroegere kledingzaak Allure (Kattestraat).

 

Dit zijn de 23 namen:

1. Luc De Ridder, 2. Marijke De Vis, 3. Tom Bosman, 4. Joke Longin, 5. Jasper Van Weverberg, 6. Wendy Renneboog, 7. Eric Thomas, 8. Magdalena Wauters, 9. Emmanuel Kasongo, 10. Nancy Papaert, 11. Diederik Staljanssens, 12. An Steppé, 13. Josée Van Mol, 14. Hamdija Ferizovic, 15. Lieve Jacobs, 16. Lennart Dhulst, 17. Nathalie Van Damme, 18. Patrick April, 19. Sandra Corbeel, 20. Freddy Raymackers, 21. Philippe Verstraeten, 22. Martine Vanderstappen en 23. Pol Verhaevert.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2018
Paul Onselaere
Paul Onselaere
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief