OPWIJK - VZW Caprioolkinderen al 16 jaar zeer actief

C21

OPWIJK - VZW Caprioolkinderen al 16 jaar zeer actief

Caprioolkinderen

Met Vzw Caprioolkinderen geeft men reeds 16 jaar een nieuwe kans aan vele kinderen, volwassenen en ouderen.

 

Met opvang en eerste zorg van wezen en straatkinderen, met eigenwaarde te doen herwinnen door circusopleiding, met begeleiding educatie en hogere studie, met waterputten boren, wc-blokken bouwen, landbouw, veeteelt, bijenproject, bamboemeubelen maken en nog veel meer.

 

Caprioolkinderen zijn ooit begonnen in Addis Abeba, Ethiopië en ondertussen al een zestal jaar bezig in Gondar, Ethiopië en nu sinds twee jaar ook in Eldoret/Iten in Kenia.

 

In die zestien jaar zijn veel mensen geholpen en gelukkig gemaakt, kinderen gered, het mogelijk gemaakt voor jong volwassenen om via ondersteuning hogere studies te volgen…

 

Lokale besturen zijn veranderd, land ter beschikking gekregen van de overheid en daarop boerderij en opvangtehuizen gebouwd.

 

De Vzw Caprioolkinderen heeft dit niet alleen gedaan, maar velen, waaronder de meesten uit Opwijk en omstreken, die een gift gaven en/of hielpen op één van de zovele acties die georganiseerd worden doorheen de jaren.

 

U kan vrijblijvend Vzw Caprioolkinderen steunen door een gift te doen op rekening nummer BE52 0688 9640 4309. Vanaf 40€ ontvangt u een fiscaal attest. Alle werkingskosten worden gedragen door Verzekeringskantoor De Nil, de steun wordt integraal gebruikt voor de projecten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2019
Paul Onselaere
Paul Onselaere
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief