Toch wat OPWIJKse carnavalsfeer dankzij Raddio Oppek

C21

Toch wat OPWIJKse carnavalsfeer dankzij Raddio Oppek

Image001
 

Het wordt opnieuw een jaar zonder een denderend Opwijks carnavalsweekend met als hoogtepunt een carnavalsstoet. De reden kennen wij… maar Raddio Oppèk brengt tussen 15 en 28 maart 2021 (28 maart normaal de carnavalsstoetdag) sfeer op zijn Opwijks carnavalsleven.

 

Via de frequentie 95.9 van Raddio Oppèk wordt 24 uur op 24 uur carnavalsmuziek en luchtige programma’s via de radio in de ether gestuurd. De bedoeling is vooral om het Opwijkse carnavalsbloed warm te houden, aldus de initiatiefnemers.

 

Naast de reclamespotjes in ’t Oppèks, de ‘laif’ uitzendingen elke werkdag van 20 tot 22 uur en de Oppèkse Top 50 op zaterdagnamiddag is er een nieuwe rubriek die ‘kaffe en toertjes’ werd genoemd. Elke werkdag tussen 15 en 16 uur kan men plaatjes aanvragen om te laten zien hoe graag dat je de senioren uit je omgeving toch wel ziet.

 

Wil je Raddio Oppèks kan men financieel steunen via de website door pintjes tracteren. Voor de getracteerde pintjes krijgen de Opwijkse cafés reclame zendtijd. Meer informatie op de website www.raddio-oppek.be en de rubriek ‘sante’.

 

De presentatoren zijn Pieter Vermeiren (Chewie), Jasper Baeyens, Emily Van Aken en Sefanja Hillaert. De techniek is in handen van Glenn Verbesselt en Davy Moortgat.

 

Plaatjes aanvragen kan via telefoon of sms ( 0456 33 88 18 ) of mail ( info@raddio-oppek.be ).

 

Raddio Oppek is er voor het elfde jaar en hier kon corona niets tegen doen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2021
Paul Onselaere
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief