TERNAT/ DILBEEK - Belgacom schenkt vzw Kruikenburg 3.000 euro

C21

TERNAT/ DILBEEK - Belgacom schenkt vzw Kruikenburg 3.000 euro

Editiepajot_ternat_dilbeek_de_helpende_hand_foto_re
Repro Editiepajot.
 

Vzw Kruikenburg, een vereniging voor mindervaliden uit Ternat en de Dilbeekse deelgemeenten Sint-Ulriks-Kapelle en Sint-Martens-Bodegem, kreeg als steun voor haar uitleendienst een bedrag van 3.000 euro als projectondersteuning van “De Helpende Hand” van Belgacom.

De uitleendienst van vzw Kruikenburg breidde op een jaar tijd sterk uit nadat beslist werd dat alle inwoners van Ternat, Kapelle en Bodegem beroep kunnen doen op haar uitleendienst. Vooral looprekken en rolwagens worden veel gevraagd door mensen die uit het ziekenhuis ontslagen worden maar nog onvoldoende mobiel zijn.

Vorig jaar werd er twee keer ingebroken in de opbergruimte van vzw Kruikenburg in een pand van het Ternatse gemeentebestuur vlakbij het gemeentehuis. De daders vernielden er toen enkele rolwagens. Om die vernielde wagens te vervangen en om ook te kunnen ingaan op de grotere vraag, kocht de Ternatse verenging voor mindervaliden zes nieuwe rolstoelen aan.

René Jans is door de raad van bestuur aangesteld tot erevoorzitter. De nieuwe voorzitter van vzw Kruikenburg is Anja Borremans.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 apr 2009
Ludo Van Der Cammen
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 18 jun 2024
Guido | 14 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 04 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 30 mei 2024
Guido Van Cauwelaert | 29 mei 2024

archief