Bestuurswijziging Brussel - OPWIJK

C21

Bestuurswijziging Brussel - OPWIJK

_

Het zijn voorwaar legendarische figuren, NOEL BOYEN, voorzitter van de Verenigde Opwijkse wielerclubs, die de wielerwedstrijd Brussel-Opwijk en bijkomende wielerwedstrijden organiseert, secretaris FONS DE NIL (ook koersdirecteur) en JEAN KEPPENS, sinds “mensenheugenis” betrokken bij het grote wielerevenement, dat voor het eerst georganiseerd werd in 1951.


Voor Jean Keppens is er nog geen opvolger, maar wel voor de twee anderen.


Nieuwe voorzitter wordt TOM LOOTENS uit Konkelgoed, nu wonend op de Klei, maar een advocatenpraktijk in Merchtem. Hij is de zoon van Marc Lootens, die een ex-internationaal handballer was. Sport zit dus in het bloed van Tom.


Ook bij de opvolger van Fons De Nil zit sport en meer bepaald wielrennen in de aderen namelijk ex-prof IGOR VAN DEN BERGHE en was nog Opwijks wielerkampioen. Hij is tevens nauw betrokken bij het veldrijden in Diegem (kerstperiode). Igor woont langsheen de Steenweg op Merchtem.


Dit jaar wordt bij het gebeuren Brussel-Opwijk de familie Robijns nauw betrokken, want ereschepen Maria Robijns geeft haar naam aan een wedstrijd.


Brussel-Opwijk vindt plaats op zaterdag 27 februari (voor wielertoeristen) en op zondag 28 februari voor beloften en eliterenners zonder contract met juniores en nieuwelingen als afwachtingswedstrijden.


Het nieuwe bestuur wordt voorgesteld tijdens de receptie na de wedstrijd Brussel-Opwijk, dus op zondag 28 februari 2016.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2016
Paul Onselaere
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief