Puuur werft 10 nieuwe huishoudhulpen aan na succesvolle samenwerking met VDAB in de regio Halle – Ninove - Opwijk

C21

Puuur werft 10 nieuwe huishoudhulpen aan na succesvolle samenwerking met VDAB in de regio Halle – Ninove - Opwijk

Editiepajot_halle_puur
Ingezonden foto
 

VDAB organiseerde eind oktober in een exclusieve samenwerking met Puuur de mobiele opleiding “Schoonmaken bij mensen thuis” in Ninove. Op die manier wil men aan iedere werkzoekende de kans geven om op een laagdrempelige manier in te stappen in de job als huishoudhulp. De stad Ninove stelde een geschikte locatie ter beschikking.

Tien kandidaten leerden gedurende de afgelopen 5 weken alle kneepjes van het schoonmaakvak. Alle geslaagde kandidaten krijgen een arbeidsovereenkomst aangeboden voor een vaste tewerkstelling als huishoudhulp bij Puuur, een job die garantie biedt op duurzaam werk in eigen streek.
“Wij zijn heel blij dat wij aan dit project hebben kunnen meewerken en willen dan ook zowel VDAB als de stad Ninove van harte bedanken”, aldus Kelly Musch Kantoorverantwoordelijke Puuur Halle. “We verwelkomen met plezier de 10 afgestudeerde cursisten in ons team van huishoudhulpen”.
“Wij investeren al van bij de opstart in een goede ondersteuning van onze medewerkers. Werkgelegenheid creëren en kansen bieden zijn de kern van onze organisatie. Dit is ook de basis van het systeem van dienstencheques. Wij dragen zorg voor onze medewerkers. Bij ons ben je geen nummer.” vult Kelly aan.
 “Onze huishoudhulpen krijgen een vast contract en kunnen altijd rekenen op een correcte verloning. Ze worden persoonlijk begeleid en krijgen degelijke opleidingen.”
Puuur Halle
Vanuit de regiokantoor van Halle stellen ze 160 huishoudhulpen te werk.Ze werken dicht bij huis en hebben vaste klanten. Ze bedienen 1100 klanten in de ruime regio Halle – Ninove. 
De klanten hebben een vaste huishoudhulp en rekenen op de persoonlijke service van de kantoormedewerkers. Klanten betalen enkel met dienstencheques, Puuur rekent geen extra kosten aan.
Contact : Kelly Musch, Kantoorverantwoordelijke
Puuur regiokantoor Halle Volpestraat 46 1500 Halle
Tel. 02/359 08 10 Puuur.halle@ons.be    www.puuur.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 31 aug 2022

archief