VOLLEZELE - Henri Spider brengt nieuw album uit in het jazz -en big-band genre.

C21

VOLLEZELE - Henri Spider brengt nieuw album uit in het jazz -en big-band genre.

A_henry_spider
De nieuwe hoes van de cd.- Foto Ingezonden
 
Met zijn nieuwe album ‘Golden Jazzy Specials’ brengt Henri Spider uit Vollezele voor het eerst een repertoire in het Jazz -en Big Band genre. Hij brengt er in zijn eigen stijl 14 wereldhits die doen terugdenken aan de muziek uit de 50’s, die in de voorbije jaren weer enorm populair is geworden op de internationale muziekmarkt.
 
“Dit is een sinds lang gekoesterde droom die eindelijk realiteit wordt,” aldus Henri, die in zijn lange carrière in zowat alle muziekgenres in diverse talen heeft gezongen, waarvan er momenteel 171 opnames verdeeld worden via alle internationale portals  die ze als streaming of download aanbieden. Daar waar zijn Vlaamse opnames vrijwel alleen in eigen land gestreamd worden is het opmerkelijk dat zijn Engelstalig repertoire in ontelbare landen grote belangstelling wekt.
 
“Een enorm verschil met vroeger, toen ik enkel via de platenwinkels in Vlaanderen kon gaan om mijn muziek naar het publiek te brengen, terwijl dit nu via streaming en download wereldwijd kan. Ik ben dan ook super gelukkig dat ik dit kan meemaken, want uiteindelijk wil elke artiest toch dat zijn muziek door zoveel mogelijk mensen wordt beluisterd,” zegt Henri.
 
‘Golden Jazzy Specials’ wordt uitgebracht door D & V en is beschikbaar voor beluistering en download bij alle gekende portals. De foto op de hoes is van beroepsfotograaf Marc Colpaert uit Tollembeek.
 
SPOTIFY:
 
 
APPLE – I TUNES
 
 
 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief