NINOVE - Eerste prinsaanstelling in 3 jaar wordt zeker een knaller

C21

NINOVE - Eerste prinsaanstelling in 3 jaar wordt zeker een knaller

0b9a2341__kopie_
Ingezonden foto
 

Het is sinds 2020 geleden dat er nog een echte prinsaanstelling kon doorgaan, maar op zaterdag 11 februari 2023 zal het opnieuw knallen. Alle carnavalisten zijn aan het aftellen naar een spetterend carnavalsweekend, maar eerst is er de prinsaanstelling. Op zaterdag 11 februari zakken alle carnavalisten en feestvierders af naar de eventhal Cloë voor de aanstelling van de nieuwe Prins carnaval.  

Prins

Wie gaat de eerste carnavalsprins worden na de coronabreak ? Dat is een goed bewaard geheim waar iedereen naar uitkijkt, en waar weddenschappen over afgesloten worden onder de carnavalisten. Velen zeggen dat ze het weten, maar niemand buiten de Prins weet het echt tot de bekendmaking.

Ambiance

Het zal een stevig feestje worden met optredens van verschillende carnavalisten en Fred, Tet & de Swinging Tepelboys. De dj's zullen verder voor opzwepende carnavalsambiance zorgen in een kolkende eventhal. Het thema van de prinsaanstelling dit jaar is "Schatten op zolder”. De mooist in het thema verklede aanwezigen kunnen een prijs winnen, de winnaars worden dezelfde avond bekendgemaakt. De deuren van de Cloë eventhal in de Merellaan gaan open vanaf 21 u, inkom bedraagt 10 Euro, in voorverkoop is de prijs 7 Euro bij de leden van de Koninklijke Karnavalraad Ninove, garage Central, Spar Appelterre en in enkele horecazaken. De zaal in enkel bereikbaar vanaf de Ring.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 feb 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 24 jun 2024
Marc Colpaert | 22 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief