NINOVE - ALDI in Meerbeke sluit de deuren van zaterdag 19 augustus om 17u en heropent de deuren op zaterdag 25 augustus.

C21

NINOVE - ALDI in Meerbeke sluit de deuren van zaterdag 19 augustus om 17u en heropent de deuren op zaterdag 25 augustus.

Aldi_groenten_en_fruit__kopie_
ingezonden foto
 
De inrichting van de ALDI-winkel langs de Halsesteenweg in Meerbeke wordt volledig vernieuwd. Voortaan zullen klanten het versassortiment onmiddellijk vooraan de winkel aantreffen. Om de ombouw mogelijk te maken, sluit ALDI Meerbeke de deuren vanaf zaterdag 19 augustus om 17u en heropent de winkel op vrijdag 25 augustus.
Het versassortiment bij ALDI is de laatste jaren sterk uitgebreid. Ook het aanbod losse groenten en fruit groeide fors. Om meer plaats te maken voor het groeiend versaanbod, gaat de Meerbeekse ALDI-winkel langs de Halsesteenweg gedurende een week dicht. Op zaterdag 25 augustus staat het team van 16 medewerkers opnieuw klaar om de klanten te verwelkomen. In afwachting kunnen klanten terecht in de nabijgelegen ALDI-winkels in Ninove of Denderleeuw in de Kasteelstraat of op De Steenweg.
 
Versmarktbeleving
Het versassortiment krijgt voortaan een prominente plaats vooraan de winkel. Klanten vinden in de vernieuwde winkel alle verse groenten en fruit, vers vlees en verse vis onmiddellijk vooraan de winkel. Op die manier wordt een heuse versmarktbeleving gecreëerd. Ook het eiland met de wekelijkse promo’s op verse groenten en fruit staat voortaan bij de ingang van de winkel.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 aug 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief