DILBEEK - Van zingende loodgieters tot eenzame grassprietjes Improcomedy met Dannii Dawell in Schepdaal

C21

DILBEEK - Van zingende loodgieters tot eenzame grassprietjes Improcomedy met Dannii Dawell in Schepdaal

Dannii_dawell_2
Ingezonden foto
 
Dannii_dawell
 
Op zaterdag 16 september speelt improvisatiegezelschap Dannii Dawell een improcomedyshow in het vernieuwde Gildenhuis van Schepdaal. En wie zin heeft in meer, kan daarna drie weken lang proeven van improvisatietheater tijdens de gratis proeftrainingen. Enkel kijken of actief meedoen? Jij beslist.
 
Improwatte?
 
Dannii Dawell is geen onbekende meer in het Pajottenland. Al enkele jaren is de improvisatiegroep actief in de streek. Improvisatietheater is theater zonder ingestudeerde tekst, zonder script. De spelers verzinnen ter plekke korte scènes op basis van wat het publiek hen toewerpt. Van zingende loodgieters tot een eenzaam grassprietje, alles kan! Dat leidt vaak tot gekke of zelfs ontroerende situaties. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellige avond, mis dit niet.
 
Inwijding zaal Cinema in het Gildenhuis van Schepdaal
 
In het Gildenhuis van Schepdaal wordt op zaterdag 16 september de vernieuwde grote zaal plechtig ingewijd. Dannii Dawell krijgt de eer om op de openingsavond zaal Cinema in te spelen. De deuren openen om 18u30, om 19u start de improcomedyshow. De bar zal geopend zijn. En wie het feestje nadien wil verderzetten, kan afzakken naar de optredens die na de show starten in de tent van Schepdaal Feest. Tickets voor Dannii Dawell in het Gildenhuis kosten 8 euro en kan je reserveren via https://forms.gle/icefLTyMVZRAU9Lq9.
 
Zin in meer?
 
Wie na de show zin heeft in meer, kan zelf eens uittesten wat improvisatietheater is. Geïnteresseerden kunnen aansluiten bij Dannii Dawell voor drie gratis proeftrainingen improvisatietheater. Deze gaan door op maandagavond 18/9, 25/9 en 2/10 van 20u tot 22u30 in het Gildenhuis van Schepdaal.

Bestuurslid Karel De Lombaert: “Iedereen is welkom op onze gratis proeftrainingen. Al wat je nodig hebt, is een goede dosis goesting. Meld je aanwezigheid even via contact@danniidawell.be en wie weet raak je even verslaafd aan impro als wij! Doen!” 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 24 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 22 jun 2024

archief