Karate club Kachi NINOVE / GERAARDSBERGEN begint aan een olympisch jaar

Karate club Kachi NINOVE / GERAARDSBERGEN begint aan een olympisch jaar

Flyer_kachi_2019
 

In 2020 zal karate behoren tot één van de nieuwe sporten op de Olympische Spelen in Tokyo. Karate Club Kachi behoort tot de karatebond WKF die de erkenning heeft van een Olympische sport.

 

Vorig seizoen was voor Kachi een topseizoen, de club behaalde maar liefst 191 podiumplaatsen op één seizoen. Hierbij zijn enkele tittels gewonnen op nationale en internationale tornooien. Ook op organisatorisch vlak weet de club van wanten. Zo hebben ze op de sportnacht van Ninove de prijs gekregen als beste organisatie van Ninove met hun jaarlijks Internationaal tornooi “Maitoshi Kachi Trophy”.

 

Het succes van de club ligt aan heel wat vrijwilligers die steeds bereid zijn om alle kinderen en volwassenen een geweldige tijd te laten beleven in de club. Zo hebben ze 7 trainers die zich inzetten voor de verschillende trainingsgroepen. Dit jaar hebben zich 2 trainers toegevoegd om zich in te zetten voor de kidsafdeling. Deze 4-5-6 jarigen trainen op elke zaterdag van 09h30 tot 10h30 en worden gegeven door de 2 dames Van Vreckem Jolien (gewezen Elite Atleet van Vlaanderen) en Vander Putten Gwendolyn (gewezen Belgische kampioene).

 

Ook heeft de club naast het gewone bestuur een organisatieteam die elke maand vergadert over de activiteiten buiten de club. Elke maand is er wel een evenement die georganiseerd wordt door dit team. Zo hebben we onze eerste afspraak in september in Bohan, waar het clubweekend zal doorgaan. Een combinatie van sport – teambuilding – fun.

 

Iedereen is welkom bij Kachi vanaf 4 jaar, wedstrijden zijn zeker niet verplicht, ieder heeft hier een eigen doel in de club. Er kan tot 5 maal in de week getraind worden in Ninove en in Geraardsbergen. De lessen in Ninove gaan door in de Stedelijke Sporthal van Ninove in de Judozaal op dinsdag, donderdag en zaterdag. In Geraardsbergen gaan de lessen door in het Provinciaal Domein De Gavers op maandag en woensdag. Meer info kan men verkrijgen op hun nieuwe website www.kachi.be of info@kachi.be of 0474/88.25.58.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 aug 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 20 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief