BEVER - Paaseitjes als dank en erkenning voor ziekenhuispersoneel

BEVER - Paaseitjes als dank en erkenning voor ziekenhuispersoneel

Ziekenhuis_geraardsbergen
BEVER - Paaseitjes als dank er erkenning voor ziekenhuispersoneel - Algemeen Stedelijk Ziekenhuis in Geraardsbergen - Foto ingezonden
 
Ziekenhuis_zottegem
Algemeen Stedelijk Ziekenhuis in Geraardsbergen - AZ St-Elisabeth in Zottegem - Foto ingezonden
 

Ook dit jaar overvlogen de paasklokken het grondgebied van Bever. Eitjes droppen op het speelplein achter het schoolgebouw Ak’Cent was er evenwel voor de inmiddels gekende redenen dit jaar niet bij. Dit ook tot spijt van de plaatselijke jeugdadviesraad. Onder de impuls van voorzitter Kaat Craps en van de overige leden en daarbij geruggensteund door schepen Cindy Durieux, werd evenwel in een zinvolle vervanging voorzien.

De buit die anders de kinderen zou tegoed zijn gekomen werd nu geschonken aan het personeel van de het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis in Geraardsbergen en het AZ St-Elisabeth in Zottegem. Het was  schepen Cindy Durieux die instond voor het concretiseren van die weldaad.
Schepen Cindy Durieux: “Gezien de geografische ligging van Bever zijn de ziekenhuizen van Geraardsbergen en Zottegem dan ook de meest gekende bij onze inwoners. Het AZ St-Elisabeth in Zottegem is daarenboven de werkvloer van dr. André Van Tichelen, de voorzitter van onze recent opgerichte lokale adviesraad voor gezondheid.  Op een kleinschalige manier was het er ons om te doen de talrijke mensen die tewerkgesteld zijn in die ziekenhuismiddens een plezier te doen. Een eitje voor bij de koffie is een klein gebaar waarmee we onze dank en onze erkentelijkheid in deze moeilijke coronatijden wensten een vaste vorm te geven. In beide instellingen is ons gebaar dan ook met veel enthousiasme onthaald geweest”.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief