GERAARDSBERGEN - CC De Abdij opent het culturele seizoen met een vierdaagse!

C21

GERAARDSBERGEN - CC De Abdij opent het culturele seizoen met een vierdaagse!

A_image001__3_
Ingezonden foto
 
Na een jaar mogen eindelijk de deuren opnieuw open, en CC De Abdij vliegt er meteen in met 4 voorstellingen op rij! Reserveer nu jouw tickets voor het openingsweekend, maar vergeet je jouw Covid Safe Ticket  in september niet? Vanaf 1 oktober valt deze voorzorgsmaatregel weg. Op 16 september kan je alvast terecht in het Koetshuis voor een preconcert met Tiny Legs Tim, die er zijn fijnbesnaarde akoestische blues brengt, samen met de mondharmonicavirtuoos Steven Troch. Waar Tim sinds zijn debuut 10 jaar geleden uitgroeide tot een 9-koppig orkest, keert hij ditmaal terug naar de eenvoud, waar het allemaal begon. Ruben Van Gucht opent het seizoen officieel op vrijdag 17 september. Voor Sportman II dook deze sportpresentator de archieven in, op zoek naar legendarische uitspraken in de sportgeschiedenis. Lang hoefde hij niet te zoeken, maar Ruben deelt ze graag met jullie, voorzien van de muziek van Matthieu & Guillaume, en met de Geraardsbergse Jonathan Bockstael in zijn kielzog.
Guga Baul zat de afgelopen tijd ook niet stil, en blikte met zijn band een eerste studioplaat in. Guga blijft trouw aan zijn stemimitaties, maar brengt deze keer zijn eigen nummers, op de tonen van Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal.
Zondag sluiten Emsé Bos en Bart Voet af met ‘concert magiq’ voor de allerkleinsten. De bijzondere momenten uit een kleinemensenwereld, ingeblikt in zachte, verrassende en magische liedjes, en de kleutertjes achterlaten in verwondering… met concert magiq brengen Emsé en Bart jong én oud in vervoering!  Info & tickets:  CC De Abdij –www.ccdeabdij.be -  ccdeabdij@geraardsbergen.be – 054 43 72 61 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 10 dec 2021

archief