GERAARDSBERGEN - Feest op zaterdag 3 september in Geraardsbergen met Muurrock 4 Kids

C21

GERAARDSBERGEN - Feest op zaterdag 3 september in Geraardsbergen met Muurrock 4 Kids

Dsc_0287__kopie_
Foto ingezonden
 

Traditiegetrouw wordt de zomerkermis in Geraardsbergen afgesloten met Muurrock 4 Kids. Dit jaar is het evenement aan zijn 10de editie toe. Op zaterdag 3 september vanaf 13 uur worden de Vesten en de Markt omgetoverd tot een paradijs voor kinderen met heel wat animatie en een optreden van #LikeMe. 

De 10de editie van het kinderfestival laat Giesbaargse Jeugd niet onopgemerkt voorbij gaan. Vanaf 13 uur kan je op de Vesten een bezoekje brengen aan het kinderdorp met verschillende springkastelen, een ballenbad en trampoline. Ook Topvakantie! is opnieuw van de partij met een grimestand. Wie zin heeft in actie kan zich wagen aan de klimtoren met glijbaan of een obstacle run. Vanaf 14.15 uur komt Kidsdisco.be het podium op de Markt onveilig maken. Het wordt een interactieve show met een mix van leuke dansjes en gekke spelletjes. Om 16 uur is het tijd voor de hoofdact en neemt #LikeMe het podium in voor een geweldig optreden.

“Muurrock 4 Kids is een mooie traditie om de zomervakantie af te sluiten en het nieuwe schooljaar in te zetten. Het belooft een leuke namiddag te worden vol randanimatie en optredens. De toegang is gratis, we hopen dus heel wat kinderen en jongeren te mogen verwelkomen op deze feesteditie” zegt schepen van Jeugd Fernand Van Trimpont.

De weide tussen cinema Focus en Denderland (Zonnebloemstraat) wordt opengesteld als parking. Wie met de fiets komt kan gebruik maken van de fietsparking op de Vesten (bovenkant). Voor de veiligheid worden er drie toegangen gecreëerd naar de Markt: via de Brugstraat, de Vredestraat en de Vesten. Als het maximum aantal toegelaten mensen op de Markt bereikt is bestaat de kans dat de toegangen worden afgesloten.

De randanimaties op de vesten blijven wel de hele dag open.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Muurrock vzw en tal van vrijwilligers.

 Meer informatie op www.geraardsbergen.be/muurrock-4-kids

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief