GERAARDSBERGEN - Whisky, whisky, veel whisky in The Preacher

C21

GERAARDSBERGEN - Whisky, whisky, veel whisky in The Preacher

A_406158f7-40bd-4a83-ad9a-a1f7fadf7f2b
 
Op vrijdag 21 oktober toveren wij Cultuurcafé The Preacher opnieuw om tot een gezellige whiskybar waar u (mits snelle inschrijving) kan deelnemen aan de tweede degustatie van ons 'porseleinen' seizoen. Inderdaad, voor zij die het nog niet wisten, Glen Tanera Whisky Society viert zijn 20ste jaargang! En dat doen we graag samen met allen die het betere distillaat genegen zijn alsook met nieuwsgierige (gelegenheids)proevers. 'Tovenaar' van dienst is de immer sympathieke whiskygrootmeester Eric Vermeire, die we sinds onze beginjaren maar al te graag verwelkomen en die ons ongetwijfeld ook nu weer zal verwennen met een selectie prachtige bottelingen, leuke verhalen en fascinerende weetjes.Onnodig te benadrukken dat we met Glen Tanera alles uit de kast halen om gedurende dit hele 20ste seizoen hoge toppen te scheren! Kom je dus gerust lichamelijk en geestelijk verwarmen tijdens deze gezellige en hoogstaande avond en laat je verrassen door de magie van het levenswater!
 
Inschrijven doet u door het correcte bedrag over te schrijven op rekening IBAN BE92 9796 2284 8523 (op naam van Glen Tanera) met als mededeling 'naam' + degustatie 21/10. Leden betalen 30 EUR, niet-leden 40 EUR. Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt en je overschrijving geldt als bevestiging van je deelname. Niet twijfelen dus!
 
Samengevat:
 
Wat? Tasting Glen Tanera Whisky Society met Eric Vermeire
Place to be: Cultuurcafé The Preacher (Markt Geraardsbergen rechtsachter fontein de Marbol). Datum & tijdstip: vrijdag 21/10/2022 om 20u... maar kom gerust wat vroeger om de gezellige sfeer op te snuiven. Met whiskyvolle groeten en tot dan!

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 okt 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief