De LDD-kandidaten uit de REGIO HALLE

C21

De LDD-kandidaten uit de REGIO HALLE

Editiepajot_ldd_kandidaten_regio_halle_foto_re
Van links naar rechts (eerste rij) Lode Leemans, Hilde Vernave-Thienpont, Peter Reekmans en Stefaan Minner (tweede rij) Pasacal Knaepen, Geert Van Gaever en Willy Teirlinck. - Foto RE.
 

Vlaams-Brabants lijsttrekker Peter Reekmans stelt trotst de 6 kandidaten uit de regio Halle op zijn lijst voor het Vlaams Parlement voor:

Notaris en LDD-regiovoorzitter Lode Leemans uit Sint-Pieters-Leeuw staat op de 5de effectieve plaats gevolgd door Stefaan Minner uit Affligem die op de 6de plaats bij de effectieven staat. De sterke lijstduwers van de Vlaams-Brabantse lijst worden geleverd door de regio Halle, bij de effectieven is ex-profwielrenner en LDD-schepen uit Affligem Willy Teirlinck lijstduwer en de lijst van de opvolgers wordt geduwd door Dr. Hilde Vernaeve-Thiepont, gynaecologe uit Asse (zij is de schoondochter van huidig liberaal OCMW-voorzitter en gewezen burgemeester Marc Thienpont uit Kortenberg).

Op de 10de plaats bij de effectieven staat met Geert Van Gaver een sterke Dilbekenaar op de lijst. En de 4de plaats bij de opvolgers wordt ingenomen door nieuwkomer Pascal Knaepen uit Vlezenbeek.

Meer info: www.peterreekmans.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 apr 2009
EP
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief