REGIO - Feiten

C21

REGIO - Feiten

Editiepajot_politie_heel_goed
 

Overval op Proxy-Delhaize
VLEZENBEEK - Woensdag omstreeks 18.10 uur werd er een diefstal gewapenderhand gepleegd op de Proxy Delhaize, Postweg 96 in Vlezenbeek. De daders zijn ter plaatse gekomen met een donkerkleurige personenwagen break en hebben het voertuig voor de deur gestationeerd. 1 dader blijft zitten aan boord van het voertuig. 3 daders betreden de winkel. Allen zijn drager van handschoenen en bivakmutsen. Twee van hen zijn gewapend met een handvuurwapen. De daders bedreigen de kassierster en de aanwezige klanten met het vuurwapen en dwingen iedereen om op de grond te gaan liggen. Eén dader bedreigt de kassierster, die onder dreiging van een vuurwapen de kassa dient te openen. De andere daders bedwingen ondertussen de aanwezige klanten. De daders trachten eveneens de kluis te openen, doch gezien dit niet lukt zetten de daders het op een lopen. De daders vluchten in de richting van Anderlecht aan boord van het voornoemd voertuig.  De kassa wordt teruggevonden in Anderlecht in de onmiddellijk nabijheid van een andere overval, alwaar hetzelfde voertuig gebruikt werd. 

Ongeval met licht gekwetste
TOLLEMBEEK - Bestuurder C, Christopher uit Dendermonde komt woensdagavond in aanrijding  met bestuurder T, Johan uit Galmaarden. C zijn voertuig komt terecht op de rechterflank. Passagier R, Thierry uit Jette van C wordt licht gekwetst.

Dossier garage
Tijdens de nacht van 17 op 18 december werd een personenwagen Opel Corsa gestolen die voor de woning geparkeerd stond in de L.A. Schockaertstraat. De autosleutels werden uit de woonkamer ontvreemd waarna de dader(s) de woning vermoedelijk verlieten via de garage.

Controle op zwaar verkeer
ROOSDAAL - De wijkpolitie van Roosdaal heeft donderdagmorgen tussen 9.30 uur en 11 uur controle uitgevoerd op transitverkeer van zware vrachtwagens door de gemeente. De controle werd uitgevoerd door drie politieambtenaren te Pamel in de Jozef De Schepperstraat thv drankencentrale. Er werden 12 vrachtwagens gecontroleerd, één was in overtreding. De burgemeester van Roosdaal drong er bij de politie op aan om dit te melden via de pers  

Defecte slagbomen aan de overweg in Herne
HERNE - Woensdagmorgen om 07.27 uur bleven de slagbomen van de overweg aan de Edingsesteenweg gedurende ongeveer een half uur naar beneden. Dit ingevolge een defect. Gezien het spitsuur werd door een interventieploeg van onze eenheid het verkeer geregeld aan deze overweg dit ingevolge de verkeersoverlast. 

Kleine brand
SINT-PIETERS-LEEUW - Dinsdag omstreeks 10 u  ontstond er brand in een wonng in de Rozenstraat (Negenmanneken) bij het uitvoeren van werken aan de alarminstallatie. De elektrieker  kon de brand grotendeels zelf blussen met een eigen brandblussser. De brandweer van Brussel kwam ter plaatse en bluste na. De alarminstallatie en de toevoersleiding van de elektriciteit liepen beschadigingen op, Het gevolg was een zwart geblakerde muur. 

Problemen met watercollector in Vorst
RUISBROEK-VORST - Via de crisiscel opgericht in Vorst ten gevolge van de verzakking op hun grondgebied in de omgeving van de Audi- fabriek ontving de poltie woendagnamiddag het bericht dat de werken  mogelijk nog circa 36 uren zullen duren. Hierom zal op het grondgebied van Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek) de Humaniteitslaan afgesloten blijven voor onbepaalde tijd. De politie raadt de bestuurders aan tijdens de ochtend- en avondspits het centrum van Ruisbroek te vermijden voor de verplaatsing van en naar Brussel. 

Daders van grijpdiefstallen zitten in gesloten instelling
HALLE - Alle grijpdiefstallen die tijdens de laatste paar weken plaatsvonden in het centrum van Halle, werden opgelost. Twee minderjarige daders werden hierbij gevat en opgesloten in  een gesloten instelling. 

Tal van diefstallen
DILBEEK - Tussen 12/12/08 en 17/12/08 werden 11 feiten van diefstal in woning d.m.v. braak vastgesteld en twee feiten van diefstal uit voertuig. Uit de voertuigen werd een laptop en de boorddocumenten gestolen. De feiten werden vastgesteld in de Verheydenstraat in Dilbeek en de J. Mertensstraat in Groot-Bijgaarden. Uit de woningen werden juwelen, laptops en Tv-toestellen gestolen. In Dilbeek werden de feiten vastgesteld op het Gemeenteplein, Moortebeekstraat, Eikelenberg en de H. Moeremanslaan. In Itterbeeek werden de feiten vastgesteld in de Guldenkasteellaan, Merelzanglaan en de Nachtegaallaan. In Groot-Bijgaarden in de A. Gossetlaan, Bosstraat en de Groenstraat.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 dec 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 feb 2024

archief