BEERSEL / HALLE - Zowel radio Victoria als stadsradio Halle krijgen vergunning

BEERSEL / HALLE - Zowel radio Victoria als stadsradio Halle krijgen vergunning

Studio_victoria_1_mid__res
Studio van Victoria. (Ingezonden foto)

 9 jaar te erkennen als officiële radio voor Halle, de Zennevallei en het Pajottenland. Begin dit jaar werd aan alle regioradio's in Vlaanderen gevraagd een dossier in te dienen om de Vlaamse regering te overtuigen. Victoria kreeg de vergunning voor Halle en Stadsradio Halle voor Beersel

Zeker tot in 2027 zal Halle en omgeving kunnen afstemmen op Victoria (Happy Music) via 105.2 FM en stadsradio Halle (105.6 FM. Victoria blijft inzetten op eigentijdse radio, met een 'happy' muziekprofiel en veel interesse voor wat er leeft en gebeurt in de streek. Interesse om mee te werken? Stuur je CV naar info@radiovictoria.be

Voor de eerste uitzendingen van Victoria moeten we terug naar 1980. Het waren echte pioniersjaren, toen presentatoren zelfs schuilnamen moesten gebruiken omdat de uitzendingen nog illegaal waren. Later zou Victoria als kweekvijver dienen voor nationaal mediatalent en ook digitaal actief worden. Met een vernieuwd bestuur zijn we klaar om er nog 9 jaar tegenaan te gaan! 

STADSRADIO HALLE

Ook Stadsradio Halle kreeg het bericht dat zij hun erkenning in de wacht gesleept hebben.

Zodoende kan de Stadsradio blijven verder gaan op hetzelfde elan  als " Goed Gevoelradio", de radio voor Vlaamse Muziek en Klassiekers, die je van  's morgens tot 's avonds kan beluisteren op 105.6 FM,  met tussendoor de  streekgebonden sport- en andere nieuwtjes.

 André Segers: “Deze erkenning geeft dan ook  aan de medewerkers  de  stimulans om op de ingeslagen weg verder te werken aan 'hun' Stadsradio Halle en de band met de luisteraars en de regionale vedetten nog te versterken. Met de officiële erkenning  die geldt tot 2027  op zak, is de volgende stap nu ook de aanvraag van de zendvergunning bij de Vlaamse Regulator voor Media voor de reeds bekende frequentie 105.6 FM”.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jul 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 sep 2019
Devogeleer Emile | 17 sep 2019
Roger Swalens | 16 sep 2019
Roger Swalens | 11 sep 2019

archief