DILBEEK / SINT-PIETERS-LEEUW - Dropping "The Challenge" is terug

C21

DILBEEK / SINT-PIETERS-LEEUW - Dropping "The Challenge" is terug

Landelijke_gilde_schepdaal_pede_de_speelvogel
Repro EP
 

Op zaterdag 3 maart slaan de "Landelijke Gilde Schepdaal-Pede" en "De Speelvogel Vlezenbeek" opnieuw de handen in elkaar met de organisatie van hun tweejaarlijkse dropping "The Challenge". Tot midden februari kan hiervoor nog ingeschreven worden. Via www.despeelvogel.com

 "The Challenge" is een dropping voor jong en oud. Maak er samen met je collega's, vrienden, kennissen, familie,... een leuke avond van. Een avond stappen, samen opdrachten tot een goed einde brengen en elkaar naar de eindlocatie helpen. De voldoening bij aankomst is groot
 
 "The Challenge" is een organisatie van jongerenvereniging De Speelvogel uit Vlezenbeek en De Landelijke Gilde uit Schepdaal. Elke 2 jaar maken zij er werk van om een hoogwaardige, kwalitatieve dropping aan te bieden. Plezier staat hierbij centraal. "Deelnemen is belangrijker dan winnen!"
  
Waar er gestart wordt kan men nog niet vertellen. Dankzij de Pré-Challenge komt men week na week wat meer te weten over de vertrekplaats. Het is van groot belang om samen met de ploegmaats de opdrachten te ontcijferen en tot een goed einde te brengen. Heeft men de opdracht goed uitgevoerd, dan krijgt men tips die leiden tot de vertrekplaats.
 
De eerste ploegen zullen vertrekken vanaf 18u00, de laatste ploegen normaal rond 21u30 - 22u00. Men kan deelnemen met een team tussen de 6 en 12 personen. De deelnameprijs bedraagt 13 euro per persoon.
 
Vorige editie, in 2010, trotseerden niet minder dan 349 deelnemers de koude en de regen om hun Challenge tot een goed einde te brengen. Iedereen ging er volledig voor. De inzet was enorm, de voldoening bij aankomst nog groter.
Het thema van vorig stond in het teken van Nero. Niemand minder dan Marc Sleen himself opende de dropping. Hoeilaart was dan ook de ideale uitvalsbasis voor de start van The Challenge.
 
 Wat het thema dit jaar wordt is nog een verrassing. Het wordt alleszins opnieuw een geweldige BV die de dropping zal openen. Meer informatie omtrent deze unieke activiteit vindt u op www.despeelvogel.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jan 2012
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief