HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW - BuSO Don Bosco bracht animatie in Zilverlinde

C21

HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW - BuSO Don Bosco bracht animatie in Zilverlinde

Editiepajot_halle_zilverlinde_1__foto_merckx
Foto's © Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_zilverlinde_foto_merckx
Foto's © Felix Merckx
 

Leerlingen van het Buitegenwoon Secundair Onderwijs (BuSO) van Don Bosco Halle zorgden voor animatie in het woon –en zorgcentrum Zilverlinde in Sint-Pieters-Leeuw (Jan Vanderstraetenstraat 273).

De leerlingen van het 3 en 4de jaar logistiek assistent, het 3de jaar professionele schoonmaak en leerlingen logistiek van ABO (tewerkstellingsjaar) staken een heuse modeshow in elkaar. De voorbije weken werd hiervoor druk gerepeteerd.
Bij de modeshow werden thema’s voorgesteld zoals galakledij, carnaval, trouw, beroepen, sport, enz. Zo was er een defilé in judo –en voetbalkledij, maar ook als brandweerman/vrouw, pater en non, carnavalist.
De leerlingen zorgden zelf voor de uitwerking van de show: ze zorgden voor een deel zelf voor de kledij voor tijdens de modeshow, ze werkten bindteksten uit en ze oefenden in groep.
“Voor onze leerlingen is dit een hele uitdaging. De show zelf maar ook de hele voorbereiding is interessant voor hun zelfvertrouwen en om leren samen te werken”, aldus de organiserende leerkrachten Christina Mathys, Mieke Vergels, Gerda Goossens, Isabelle Du Laing.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jun 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief