DILBEEK / HALLE / LEEUW - Fietsers kregen applaus

DILBEEK / HALLE / LEEUW - Fietsers kregen applaus

Fietsen_1
Ingezonden foto's
 
Fietsen_2
Ingezonden foto's
 
Fietsen_3
Ingezonden foto's
 

Wie deze ochtend naar het werk of school fietste, maakte veel kans om onderweg een daverend applaus te ontvangen. Op 135 plaatsen in heel België stonden leden van de Fietsersbond, GRACQ en bevriende organisaties klaar om fietsers te feliciteren.

Op 135 plaatsen in België stonden leden van de Fietsersbond te applaudisseren voor fietsers. Met deze actie wil de Fietsersbond niet alleen automobilisten maar ook beleidsmakers tonen dat fietsen aanmoedigen loont. Investeer je in fietspaden, dan groeit hun aantal automatisch.
Waar het initiatief in 2014 nog startte met tien locaties, is de Nationale Applausdag voor Fietsers (in oorsprong een idee van Fietsersbond Mechelen en Mechelen Klimaatstad) vandaag uitgegroeid tot een evenement op meer dan 135 plekken in heel België. Bovendien sloten zich deze keer opvallend meer scholen en bedrijven aan
Ook Sint-Pieters-Leeuw applaudisseerde mee en trakteerde fietsers op de fietssnelweg aan het sas van Ruisbroek op een applaus. Dat het werkt, bewijzen de enthousiaste reacties van zowel fietsers als applausmakers. Met deze actie wil de Fietsersbond Sint-Pieters-Leeuw niet alleen automobilisten maar ook beleidsmakers tonen dat fietsen aanmoedigen loont. Investeer je in fietspaden, dan groeit hun aantal automatisch.
In Dilbeek werden aan het kruispunt Snikbergstraat - Bodgesmstraat en Molenbergstraat  meer dan 50 fietsers door applaus aangemoedigd
In Halle stond een delegatie van de Fietsersbond te applaudisseren op het Stationsplein.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mrt 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 14 sep 2019
Sam Herremans | 05 sep 2019

archief