BEERSEL / REGIO “Zot van Beersel” organiseert eerste feestweekend

BEERSEL / REGIO “Zot van Beersel” organiseert eerste feestweekend

Persfoto_evenementen_zvb_voor_ep
foto Bart Devillé
 

  “Zot van Beersel” is niet meer weg te denken in Beersel en zeker niet meer op de activiteitenkalender. Komt er nog bij, wanneer de vereniging wat organiseert er telkens ook gedacht wordt aan “het goede doel”.

Het nieuwe jaar wordt alvast op een passende wijze ingezet. Zot Van Beersel zorgt op vrijdag 13 januari 2017 en zaterdag 14 januari 2017 voor een heus feestweekend in de DOC.  Zij organiseren dan een ‘Bal van Beersel’ en de 3e editie van ‘Do You Love the 90’s’.  Er kunnen dan twee dagen gedanst en gefeest worden in DOC Alsemberg, en dit allemaal voor het goede doel.

Voor het “Bal van Beersel” vrijdag 13 januari wordt een beroep gedaan op het live orkest “Shambiance”. Men keert terug naar de gouden jaren ‘50, ‘60 en ‘70. Alles wordt netjes aan elkaar gepraat door Marc Huylebroeck, iemand uit de streek. Er wordt gezorgd voor tafels en stoelen, voor wie het wenst, en een “Streekbierenbar”.

Voor de fuivers wordt er dan afgesproken op zaterdag 14 januari om 20u voor de fuif “Do You Love The 90’s”.  Een fuif waar alles in het teken gezet wordt van de fuiven uit de jaren 90. DJ van dienst is Discobar Tiekes. Een gastoptreden met Sam Goris staat centraal.

Kaarten in voorverkoop zijn te verkrijgen bij Café De Drie Patrijzen in Dworp, Herberg De Zwaan in Dworp, Snack ’t Pleintje in Alsemberg, ’t Winkeltje Grote Baan in Beersel en café De Kelt in Halle. Graag een speciaal dankwoord aan sponsors: Sanitair Manu Demesmaeker, Brouwerij Oud Beersel, Lixuss, Bell Tours en Drankenservice Schoentjes. Meer info op Facebook: Zot Van Beersel

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jan 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Felix Merckx | 18 okt 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 11 okt 2017

archief