Een dagje in de politiezone ZENNEVALLEI

C21

Een dagje in de politiezone ZENNEVALLEI

Alcoholcontrole_2013_p200

Maandag vlak na de middag werd een gerechtelijke actie en een actie verkeer georganiseerd. De actie werd georganiseerd door verschillende diensten van de politiezone Zennevallei. Zowel interventie-inspecteurs, inspecteurs verkeer als onze fenomeencoördinatoren namen deel aan de actie. 

Eén ploeg patrouilleerde met een anoniem voertuig in de omgeving van Beersel in de buurt van  inbraakgevoelige wijken en zogenaamde hotspots. Dit zijn plaatsen die gekend zijn omwille van overlast. Er werden verschillende voertuigen gecontroleerd. Er werden geen inbreuken vastgesteld. 

Daarnaast werd ook een verkeersactie op touw gezet. Het verkeersdispositief werd eveneens opgezet in Beersel op de Alsembergsteenweg. De bestuurders uit beide rijrichtingen werden onderwerpen aan een alcoholtest (sampling). In totaal werden 378 samplings afgenomen. 11 personen bliezen positief. Twee personen bliezen alarm. Drie boetes werden onmiddellijk geïnd. Eén voor ladingzekering, twee voor het niet of niet correct dragen van de gordel. Eén persoon werd betrapt op het gebruik van drugs. 

Om de shift af te sluiten werd toezicht gehouden door twee inspecteurs aan de Sint-Victor school in Alsemberg. Alles verliep veilig.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 nov 2018
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief