Alweer een diefstal verijdeld en ook de diefstal van twee fietsen kon worden voorkomen in PZ ZENNEVALLEI

Alweer een diefstal verijdeld en ook de diefstal van twee fietsen kon worden voorkomen in PZ ZENNEVALLEI

Politielogo_heel_goed_20103_p200

Tijdens een patrouille in hartje Sint-Pieters-Leeuw werd in de avond van 9 maart de aandacht getrokken door twee manspersonen. Toen deze laatsten het politievoertuig opmerkten, liepen de twee manspersonen naar een voertuig dat enkele meters verder op de parkeerstrook langs de Bergensesteenweg stond. Het voertuig nam de vlucht langs de Bergensesteenweg richting Halle. Er werd wel zeer sportief gereden en het voertuig slalomde door het verkeer om afstand te nemen. 

Een beetje verder kon het voertuig worden ingehaald en werd het uiteindelijk ter hoogte van de Emile Vandersteenenstraat ter hoogte van het kruispunt met de Zomerlaan staande gehouden. In het voertuig zaten vier manspersonen. De vier personen hadden elk een Frans paspoort. Tevergeefs poogde één van de verdachten nog een slijpschijf weg te stoppen. 

De vier mannen werden van hun vrijheid beroofd. 

Ook de diefstal van twee fietsen kon worden voorkomen
Ook vrijdagavond kon een voorbijganger de diefstal van twee fietsen voorkomen. Hij zag twee verdachten te voet in de richting van de fietsenstalling in de Vandenpeereboomstraat stappen. De verdachten keken wat rond en toonden aandacht voor de fietsen. Toen ze de voorbijganger opmerkten verlieten ze de fietsenstalling. Maar even later kwamen de verdachten dus terug. De verdachten poogden nog de hulpdiensten te misleiden door zelf contact op te nemen. Vervolgens gingen ze over tot het doorsnijden van de hangsloten van twee fietsen. Met elk een fiets bij de hand, begaven de twee jonge mannen zich naar de uitgang. Daar werden ze tegen gehouden door de voorbijganger, die inspecteur van de politiezone Zennevallei bleek te zijn.  

Heeft u iets verdachts gezien? Laat het ons weten via het nummer 101.   

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 26 mei 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief