BEERSEL/SINT-PIETERS-LEEUW Zot Van Beersel geeft cheque van 1500€ aan Inkendaal in Vlezenbeek

BEERSEL/SINT-PIETERS-LEEUW Zot Van Beersel geeft cheque van 1500€ aan Inkendaal in Vlezenbeek

Editiepajot_bart_devill___cheque_zvb
foto Bart Devillé
 

 

vzw Zot Van Beersel gaf , in het kader van de Warmste Week, een cheque van 1500€ aan revalidatieziekenhuis Inkendaal uit Vlezenbeek. En dit niet voor de eerste maal. Ook in het begin van dit jaar was dit al het geval. Vzw Zot van Beersel dat zijn Bruno Lerminiaux,  Bart Devillé,  Erik Wyns, Tim Hemelhof, Chris Van der Speeten, Jimmy Borremans .  De vzw heeft  een sociaal cultureel doel.  Enerzijds wil zij een aantal activiteiten organiseren waaronder  ‘Do You Love … Party’s’, anderzijds wil  Zot Van Beersel zich inzetten voor het goede doel door afwisselend een sociaal en lokaal doel te kiezen.   De verenigingen die komen helpen op de fuif, krijgen ook een financiële duw in de rug en anderzijds geeft Zot Van Beersel jaarlijks een cheque aan een lokaal goed doel.  Dit jaar is dat revalidatieziekenhuis Inkendaal uit Vlezenbeek. Hilde Laureyn, Project verantwoordelijke Fondraising( Inkendaal): “Dit jaar gaat ons revalidatieziekenhuis met de Warmste Week voor een SENSORY TRAIL voor paarden. Dit wordt een project in het park waarbij de revalidanten samen met twee therapiepaarden hun grenzen zullen verleggen met prikkels van buitenaf.

Het wordt een parcours van (bos)paden dat bestaat uit hellingen, bochten, op een gevarieerde ondergrond. Deze omgeving daagt de revalidanten uit, stimuleert hun zintuigen en moedigt hen aan om te communiceren met de wereld rond hen.

Dit parcours biedt een meerwaarde aan de revalidanten als nieuw therapiemiddel of als aanvulling op de reeds bestaande revalidatietrajecten.

Deze SENSORY TRAIL past ook helemaal in het groene decor van het park met vijver.”

 

De volgende activiteit van Zot Van Beersel laat niet lang op zich wachten.  Op zaterdag  11 januari 2020 organiseert vzw Zot Van Beersel naar jaarlijkse traditie haar  ‘Do You Love The 90’s Party’ in DOC, Gemeenveldstraat 3 in 1652 Alsemberg.  En dit jaar voegen ze ook de 00’s toe.  Ze maken er een heuse battle van: 2 DJ’s, 2 decenia, kortom top ingrediënten voor een nostalgische top-fuif. 

Meer info via facebook: zotvanbeersel, info@zotvanbeersel.be of 0496/909.001.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 dec 2019
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 19 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 31 aug 2020

archief