REGIO - Zoek de wagen met de beer van Pajottenland+

C21

REGIO - Zoek de wagen met de beer van Pajottenland+

92927733_252678979222817_2755175800457134080_n
 
Dat de lokale economie een ‘boost’ moet krijgen, maar vooral in ‘the picture’ moet gezet worden tijdens de coronacrisis, is streekorganisatie Pajottenland+ niet ontgaan. In navolging van de succesvolle berenactie plaatst Pajottenland+ zijn bestelwagen de komende periode (zolang COVID-19 roet in het eten strooit) op verschillende locaties in het Pajottenland en de Zennevallei. Eén boodschap: steun de lokale economie en wie weet win je een mooie prijs.
Op dit moment zijn er zo’n 70 gebruikers (producenten/horeca/logies & attracties) die werken met het Pajottenlandmerk. Ook zij voelen de maatregelen opgelegd door de federale overheid, maar zijn vaak creatief genoeg om zich te beredderen. Velen organiseren traiteurdienst voor afhaal of levering aan huis, anderen zetten een actie op poten.
Pajottenland+ wil zijn merkgebruikers een hart onder de riem steken en plaatst zijn bestelwagen ergens in het Pajottenland en de Zennevallei. De bedoeling is dat je de bestelwagen ‘met de Pajotbeer’ spot, een selfie neemt en de handelaar steunt door bij hem te kopen. De eerste foto - per locatie - in ons bezit wint een leuke prijs.
Vanaf Witte Donderdag tot en met Paasmaandag staat de bestelwagen ergens ten Pajottenlande in Gooik. Waar hij nadien staat kan je ‘spotten’ via onze facebookpagina ‘Pajottenland+’.
Foto’s kan je sturen naar onze facebookpagina. Opgelet, hou het veilig, hou afstand en kom alleen uit je kot om de lokale economie te ondersteunen, te wandelen,… 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief