Controle personen en voertuigen in de ZENNEVALLEI

Controle personen en voertuigen in de ZENNEVALLEI

Politie_zone
 

Het mag dan wel weekend zijn en rustig lijken, onze diensten zijn alle dagen in de weer, 7 dagen op 7 en 24 uur op 24. Zo ook afgelopen weekend waarbij verschillende diensten van de politiezone Zennevallei een gecoördineerde actie opzetten met bijzondere aandacht voor verkeer. Dusdanig werden meerdere controleposten opgesteld, waaronder één in Ruisbroek, één in Beersel en één in Huizingen. 

In totaal werden 42 voertuigen uit het verkeer gehaald en evenveel ademtesten afgenomen. Allen waren safe. Echter naast de ademtesten werden ook acht speekseltesten afgenomen. Onze inspecteurs blijken in ieder geval te beschikken over een scherp zesde zintuig, want in zes gevallen bleek dit positief. Na doorzoeking van de voertuigen werd 95 gram cannabis in beslaggenomen, alsook 5 gram hasjiesj. 

Naast de controle op personen en voertuigen, werden ook de nodige documenten opgevraagd. Eén voertuig bleek niet-verzekerd. Een ander voertuig bleek niet te beschikken over de nodige keuringsdocumenten en één voertuig bleek niet ingeschreven. Verder reden drie personen zonder geldig rijbewijs. Als laatste werden ook nog twee processen-verbaal opgemaakt in kader van het niet respecteren van de corona-maatregelen. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 dec 2020
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 mrt 2021

archief