Verkeerscontrole bij PZ ZENNEVALLEI

C21

Verkeerscontrole bij PZ ZENNEVALLEI

Scherm__afbeelding_2023-08-04_om_17
 

Gisteren woensdag konden bestuurders de lokale politie Zennevallei opnieuw live ontmoeten op verschillende locaties verspreid over het grondgebied van Beersel, Halle en Sint-Pieters-Leeuw. De ploegen stelden zich op langs de kant van de Fabriekstraat in Ruisbroek, de Kesterbeeklaan en de Alsembergsesteenweg in Beersel en eindigden met een controlepost op de Bergensesteenweg in Halle. 

In totaal werden 375 bestuurders vriendelijk verzocht te blazen in het sampling-toestel. Bij 363 bestuurders verliep de test zonder enige alarmerende melding. Echter bij zes personen werd bij de volgende ademtest een positief signaal gegeven en nog eens drie andere bestuurders bevonden zich in alarmfase. Twee bestuurders bleken onder invloed van cannabis. Verder werd er gewaakt over het gebruik van de gsm en het dragen van de gordel. Eén bromfietser mocht ook te voet naar huis keren omdat zijn bromfiets niet verzekerd bleek. 

Drinken en rijden gaan niet samen. Zorg voor een goede Bob of Bobette en draag goed zorg voor hen. Ze zijn van onschatbare waarde en kunnen je leven redden!  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 aug 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jun 2024

archief