SINT-PIETERS-LEEUW/ HERNE/ PEPINGEN - Feiten

C21

SINT-PIETERS-LEEUW/ HERNE/ PEPINGEN - Feiten

Editiepajot_politie_heel_goed

Controle op busstrook
SINT-PIETERS-LEEUW - De politie van Leeuw hield een controle op de busstrook aan de Bergensesteenweg. De verkeersdienst hield zaterdagnamiddag een controle langsheen de Bergensesteenweg thv de Debroeyerstraat. Tijdens 2 uren controle werden 57 processen-verbaal opgesteld voor het onrechtmatig gebruik van de busstrook. Verder werd 1 personenwagen in beslag genomen uit hoofde van niet-verzekering. Er werd nog 1 PV opgesteld voor het overschrijden van de witte doorlopende lijn.

Tegen verkeersbord en boom
PEPINGEN – Zaterdag in de vroege ochtend gebeurde een ongeluk op de Ninoofsesteenweg 16. De bestuurder van een personenauto VW Golf uit Ninove verliest de controle over de wagen en botst tegen een verkeersbord en een boom. De bestuurder verlaat de plaats en identificeerd zich enige tijd na het ongeval.

Ongeval met vluchtmisdrijf
PEPINGEN - Zaterdag rond 8 uur gebeurde een ongeluk in de Hondzochtstraat 54. Vermoedelijk een bestuurder van een personenauto wordt verblind door de laagstaande zon en rijdt twee plastieken bakken geplaatst als wegeninfrastructuur omver. De bestuurder verlaat de plaats zonder aangifte te doen.

Ongeval gekwetste 
HERNE – Zaterdag omstreeks 11 uur gebeurde  een ongeluk in de Ekkelenbergstraat  15. M. Glenn uit Herne verliest in een bocht te controle over het stuur, het voertuig begint te slippen en komt in aanrijding met twee woningen. De  100-MUG komt ter plaatse. De bestuurder werd met verwondingen overgebracht naar kliniek Tubeke.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 feb 2009
Editiepajot
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief