REGIO - Feiten

C21

REGIO - Feiten

Politie_heel_goed

Brand in woning 
PEPINGEN De brandweer van Lennik rukte woesdag rond 17.50 uur voor het blussen van een brand aan de Lenniksesteenweg 28 in Elingen. De brand is ontstaan aan de schouw van de open haard. In de tussenruimte tussen het plafond en het dak. Er is tamelijk veel schade. 

Badkamerbrand neemt uitbreiding naar living
ROOSDAAL - De Lennikse brandweer rukte donderdag omstreeks 10.30 uit voor een badkamerbrand in de Oude Baan 17 in Roosdaal. De huurster van de woning hoorde een knal in de badkamer. Toen ze keek, stond de boiler in brand. Ze probeerde het vuur onder de controle te krijgen maar lukte hier niet in. Dus verliet ze veilig de woning. De brandweer van Lennik en de Civiele Bescherming kwamen te plaatse. De living stond ondertussen  bij aankomst van de hulpdiensten ook in brand. Een gedeelte van living stortte even nadien in. Hierdoor raakte de woning onbewoonbaar. De dame was 4 maand zwanger en raakte bevangen door de rook. Ze werd preventief naar het OLV Aalst overgebracht door de ziekenwagen vande Civiele Bescherming. Ondertussen kon de vrouw het ziekenhuis verlaten.

Diefstal  uit voertuig
LENNK -  Een personenwagen stond geparkeerd op de oprit voor de woning in de Donkerstraat. Wanneer de eigenaar om 23 uur terug naar zijn voertuig ging, bemerkte hij dat er was ingebroken. Het slot van de bestuurderdeur was opengebroken, uit het voertuig werd de autoradio en laptop gestolen. Van de dader(s) geen spoor. 

Inbraak in woning
VLEZENBEEK - Er werd tijdens de dag en de afwezigheid van de bewoners ingebroken in een woning aan de Rekerstraat in Vlezenbeek.Uit de woning werden 2 flatscreens, digitaal fototoestel, cash geld en juwelen ontvreemd. 

Gewapende overval op GB Express in Ukkel
UKKEL - In Ukkel hebben twee mannen gisterenavond een GB Express aan de Waterloosesteenweg overvallen. Dat meldt het Brusselse parket. De omvang van de buit is niet bekend. De twee daders droegen motorhelmen en drongen de superette binnen langs de personeelsingang. Ze verzamelden het personeel in de kamer waar de kluis stond en dwongen één personeelslid de kluis te openen. Toen ze die hadden leeggeroofd, gingen de overvallers ervandoor. 

Brand in restaurant
ANDERLECHT - Een korte maar hevige brand heeft vanmorgen heel wat schade veroorzaakt aan een feestzaal en restaurant in de Lenniksebaan in Anderlecht. De brand brak uit rond 7 uur. De inkomhal en een administratieve ruimte zijn volledig verwoest. Het dak is ook beschadigd. De rest van het gebouw liep rook- en waterschade op. Er vielen geen gewonden. De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2009
Editiepajot
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief