REGIO - N-VA Pepingen, N-VA Herne en N-VA Bever belonen uithangen Vlaamse leeuw met zonnecrème.

C21

REGIO - N-VA Pepingen, N-VA Herne en N-VA Bever belonen uithangen Vlaamse leeuw met zonnecrème.

Schermafbeelding_2022-07-11_om_09
 

N-VA Pepingen, Herne en Bever zullen op 11 juli zonnecrème uitdelen onder de inwoners van hun gemeente die een Vlaamse leeuw uithangen. Op die manier hoopt de N-VA het Vlaams karakter in onze regio geel te kleuren op 11 juli i.p.v. rood.

“We hebben een aardige voorraad zonnecrème klaarliggen om uit te delen aan alle inwoners die hun nek uitsteken voor een Vlaams straatbeeld op deze Vlaamse feestdag.” zegt Gerda Claeys (gemeenteraadslid uit Pepingen) die hoopt dat de bevlaggingsactie zo succesvol is dat de voorraad niet zal volstaan.

Om mee te sensibiliseren voor de preventie van huidkanker bieden we onze inwoners een tube zonnecrème aan met het opschrift “Wrijf het er maar goed in. Word niet rood!”

 

“Beter voorkomen dan genezen. Er komen namelijk enkele warme dagen aan en het leek ons het perfecte geschenk om onze inwoners te beschermen tegen te zonnebrand. Laat het Pajottenland geel kleuren, niet rood”, gaat Jonas De Boeck, voorzitter van N-VA Herne verder.

Hang uw vlag op een duidelijk zichtbare plaats, maak een foto en stuur ons deze foto door. Dan komen we langs met de zonnebrandcrème”, besluit Aldo Van der Auwera, voorzitter van N-VA Bever.

De zonnebrandcrème heeft een hoge bescherming (SPF30) tegen UVA- en UVB-straling en heeft een inhoud van 50 ml. Ze is bovendien waterresistent en bevat vitamine E. De zonnecrème is dermatologisch getest en dierproefvrij.

 

Mensen die geen vlag hebben, maar er graag één willen, kunnen dit doen door contact op te nemen via:

jonas.deboeck@n-va.be/0476463275 (Herne) 

gerda.claeys@n-va.be / 0498/186.048 (Pepingen)

Aldo.vanderauwera@n-va.be /0479520383 (Bever)

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jul 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 jul 2024

archief