GERAARDSBERGEN / SINT-PIETERS-LEEUW / PEPINGEN / VARIA - Dina Tersago gaat op bezoek bij de boeren waarmee de kijkers de afgelopen jaren kennis hebben gemaakt

C21

GERAARDSBERGEN / SINT-PIETERS-LEEUW / PEPINGEN / VARIA - Dina Tersago gaat op bezoek bij de boeren waarmee de kijkers de afgelopen jaren kennis hebben gemaakt

Editiepajot_st
Dina Tersago. - Foto Roger Mortelmans
 

In ”Boer zocht Vrouw” brengt Dina Tersago een bezoek aan de boeren die de kijkers de afgelopen jaren hebben leren kennen. Naast archiefbeelden wordt er natuurlijk ook getoond hoe het nu met de boeren is. Sommigen wonen al samen, anderen staan op het punt dit te doen. Er zijn eveneens boeren met trouwplannen en er is al een kleine spruit geboren.

Gedurende drie weken kan de kijker genieten van mooie verhalen en hartverwarmende herinneringen.
In de eerste aflevering gaat Dina onder meer op bezoek bij één van de meest opmerkelijke boeren uit het eerste seizoen, de geitenboer Koen De Rom uit Geraardsbergen, die nog regelmatig met zijn producten op de markt van Sint-Pieters-Leeuw staat. Koen verbaasde heel Vlaanderen omdat hij verliefd werd op twee vrouwen. Dina en de kijker komen nu te weten hoe dit allemaal eindigde.
Hoe gaat het nu met de sympathieke Wim uit Pepingen, die later zou trouwen met zijn grote liefde?
En met Christoph uit Beauvoorde, en boer Nico en Mick en met fruitboer Kris en met de eerste boerin Annelies en met al die andere?
Vanaf maandag 23 november krijgt met op al deze vragen antwoord op VTM.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 nov 2009
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief