ASSE - Finaliste Miss Vlaams Brabant Isabel Chairez wil alle geboden kansen benutten

Geuze
 

ASSE - Finaliste Miss Vlaams Brabant Isabel Chairez wil alle geboden kansen benutten

Isabel_chairez_relegem_asse_foto_roger_mortelmans_editiepajot
 

De 20-jarige Isabel Chairez uit Relegem (Asse) heeft Mexicaanse roots.  Zij houdt van de warmte, maar absoluut niet van koud winterweer. Aan de vrije universiteit van Brussel studeert zij communicatiewetenschappen en haar hobby's zijn reizen, talen, mode en cultuur. Zij spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels en in het Spaans en het Duits kan ze zich heel behoorlijk uit de slag trekken. 

"Mijn Mexicaanse roots heb ik van mijn vader, mijn moeder is Vlaamse. Ik ben al enkele malen naar Mexico geweest, ik heb er trouwens nog heel wat familie wonen.
De studierichting communicatiewetenschappen heb ik bewust gekozen omdat het zoveel mogelijkheden biedt. De leerstof omvat een breed spectrum aan vakken, en dat is prima voor mij omdat ik nogal generalistisch ben en van verschillende dingen hou.
Zoals alle meisjes van mijn leeftijd vind ik shoppen leuk.
Ik ben heel nieuwsgierig maar dan wel op een positieve manier, lees graag en hou van mijn studie.
Ik heb eigenlijk geen voorbeeldmiss, maar Tatiana da Silva vindt ik mooi. Ik kan naar mensen opkijken zoals bijvoorbeeld een schrijver of een prof.
Ik probeer zoals iedereen mijn weg te zoeken.
Op aanraden van familie en vrienden heb ik mij ingeschreven voor de verkiezing van miss Vlaams Brabant. Het was eigenlijk een "coup de tête" en het valt heel goed mee. Uiteraard zal ik alle geboden kansen benutten."
De verkiezing van Miss Vlaams Brabant voor Miss België 2009 wordt georganiseerd op zaterdag 20 september 2008 in zaal Roosenberg in Oud-Heverlee.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2008
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 07 apr 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 25 mrt 2019
Sam Herremans | 16 mrt 2019
Marc Sluys | 13 mrt 2019

archief