Russische Poppetjes het nieuwe misdaadboek van Jos Pierreux

C21

Russische Poppetjes het nieuwe misdaadboek van Jos Pierreux

Russiche_poppetjes_def_kaft
 

Jos Pierreux uit Pepingen brengt met zijn nieuwe boek Russische poppetjes opnieuw een spannende misdaadroman op de markt. Het verhaal speelt zich naar gewoonte af in Knokke. Jos verdeelt zijn tijd immers tussen verblijven in Halle en de kuststad. 

In China steekt een onbekend virus de kop op: corona. Eerst reageert het Westen lacherig tot Europa eindelijk in de gaten krijgt dat het ernst is. Een pandemie kondigt zich aan, het land stevent af op een lockdown. In die almaar benauwendere sfeer is het voor de Knokse politie moeilijk werken. Een bejaarde, die deerlijk toegetakeld op een bankje wordt aangetroffen, beweert dat hij is gevallen terwijl nogal wat verwondingen op mishandeling wijzen.

Het blijkt slechts het eerste dubieuze voorval te zijn in een lange rij. Een afrekening, een homejacking en een hoog oplopend dispuut tussen een huurder en een eigenaar... Het is niet  altijd duidelijk wat een misdaad is en wat niet. Maar waarom zou een slachtoffer liegen en waarom worden misdrijven niet aangegeven en aanklachten ingetrokken? Toeval? Of is hier meer aan de hand?

Luk Borré breekt er zich het hoofd over. Tijdens het onderzoek wordt de inspecteur bijgestaan door een ambitieuze nieuweling. Die heeft zo zijn eigen problemen. 
Het boek is vanaf nu te koop. Op 26 juni signeert Jos zijn boek tussen 11.30 en 12.30 uur in De Standaard boekhandel aan de Lippenslaan in Knokke. 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 sep 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 29 aug 2022

archief