ASSE - Afgestudeerden politieschool ontvangen hun diploma

C21

ASSE - Afgestudeerden politieschool ontvangen hun diploma

Editiepajot_asse_pivo_foto_roger_mortelmans__1_
 
Editiepajot_asse_ppivo_foto_roger_mortelmans
 

In aanwezigheid van familie en vrienden ontvingen zevenentwintig afgestudeerden van de politieschool PIVO van Asse hun diploma. Drieëntwintig hadden de opleiding van politie-inspecteur achter de rug en vier van agent van politie.

Directeur van de politieschool Marc Dillen legde de nadruk op de intensieve leerperiode die de afgestudeerden achter de rug hebben. Het was wel heel aangenaam om met hen samen te werken, een positieve gedachte was steeds in de groep aanwezig.
"Nu jullie op het punt staan een loopbaan uit te bouwen" zegt hij, "wil ik jullie wel wijzen op de waarden en normen die moeten gerespecteerd worden. Bescheidenheid is heel belangrijk want er moet nog veel geleerd worden. Het behalen van een diploma is nog maar een begin. Jullie zullen in het uitoefenen van het beroep soms hard moeten zijn, maar jullie hart moet ook steeds aanwezig zijn, een menselijke touch is nodig."
De afgestudeerde inspecteurs zullen ingezet worden in functies bij de lokale en federale politie. Verschillende afgestudeerden zijn afkomstig van het Pajottenland of werken voor de politiezones van het Pajottenland.
Behaalden hun diploma : Annelies Mertens, Sandra Nolmans, Tim Vanceer, Jelle Schotte, Dieter Lescrauwaet, Grindl Bontridder, Steven Deboeck, Anthony De Decker, Christophe D'Haese, Liesbet Fran‡ois, Thomas Gijbels, Ben Houbrechts, Femke Huw‚, Yves Motte, Wim Printemps, Erwin Schoolmeesters, Johan Sonck, Ewout Stegen, Fr‚ Teichman, Sophie Ulin, Kristof Van Biesen, Gerrit Van Boxem, Kevin Van Den Eeckhout, Kaat Van Espen, Birgit Van Impe, Kim Vandenbrande en Rudi Vereerstraeten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 okt 2008
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief